Mivel tegyem magam nyúlékonyabbá?
Figyelt kérdés
Nyáron nem járok sportolni, mert csak iskola közben van, amire járok: balettozni. Itthon mindennap szoktam nyújtani, de az nem olyan mint amit ott. :) Hogyan tudnám elérni azt, hogy a térdem ne legyen merev és a hátam?? Előre is köszi a válaszokat!2012. szept. 2. 14:48
1/4 jogaproger válasza:
Miért, otthon miért nem tudsz ugyanúgy nyújtani, mint balettórán?
Pavel Tsatsouline nagyon jó könyvet írt a nyújtásról, csak magyarul azt hiszem nem adták ki, de ha megy az angol, akkor nem árt elolvasni( Relax into stretching: ... )
2/4 poiu válasza:
Ez jó?
http://www.youtube.com/watch?v=9SFWNF6mp3g
Ha nem, keress másikat a youtube-on: ballett stretch
3/4 A kérdező kommentje:
Hát, mert ott a tanár mindig más feladatot ad, hogy hogyan nyújtsunk... Köszönöm a tanácsokat. Nincs valami olyan tanácsotok amit pl. ti is kipróbáltatok ezzel kapcsolatban?
2012. szept. 2. 15:02
4/4 A kérdező kommentje:
A spárgáim mind lemennek csak a hátam és a térdem kicsit merev. KICSIT
2012. szept. 2. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!