Ma délután elmegyek futni, mibe menjek és hova tegyem a buszbérletemet és a telefonomat?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 13:47
2/10 A kérdező kommentje:
Azért, hogy tudjam hány óra, és mivel nem itt leszek a közelbe ezért busszal megyek. De konkrétan nem válaszoltál a kérdésemre.
2012. aug. 9. 13:58
3/10 anonim válasza:
Hát honnan tudjuk hogy mibe mész? Logikusan rövid gatyában meg egy pólóban meg normális cipőben kéne elmenni futni. Kezdésnek én nem is vinnék telefont mert úgy is csak zavarna futás közben mivel nem tudom hova rakni max zsebbe ami zavaró futásnál így azt otthon hagynám.A buszbérlet az már megfér a zsebben de ha nagyon leizzadsz megeshet hogy az is átázik.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, és lakáskulcsot hova tegyem? Mert azért bezárnom be kell.
2012. aug. 9. 14:14
5/10 anonim válasza:
fogsz egy cérnát vagy valamilyen erősebb anyagot és felakasztod a nyakadba..találd fel magad :)
6/10 anonim válasza:
Hasonló "gondom" volt nekem is anno, úgy oldottam meg, hogy a telefonom végig fogtam a kezemben (úgyis megy rajta a stopper, jó ránézni időnként) a kulcsot/kulcsokat pedig leveszem a csomóról és átfűzöm a nadrág madzagján (már ha van erre alkalmas nadrágod) és úgy kötöm meg annyira, hogy ne lifegjen. :D A buszbérlettel nem tudom mit kezdj. Menj eleve futva oda ahova mész és akkor nem lesz rá szükséged.
7/10 anonim válasza:
Én a bejárati ajtó és a kapuajtó kulcsát viszem csak magammal(egy egyszerű karikán vannak, és semmi több), ha elmegyek valahová. Így bőven elfér egy tépőzáras zsebben.
8/10 NagyonGonosz válasza:
Én ha futok akkor a kulcstartómról leveszem azt a 2 kulcsot amit használni is fogok és a két zsebembe teszem. Így nem érezni belőle semmit. Telefont nem viszek az már annyira nagy, hogy zavarna. Amúgy lehet ilyen karpántot venni amire feltehető a telefon/pulzusmérő/mp3 lejátszó.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2012. aug. 9. 15:18
10/10 perfectlie válasza:
Övtáska,elég erősen szorítsd meg,akkor nem fog lötyögni és zavarni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!