Mi a véleményed erről a guggolásról? :D
2012. szept. 24. 18:37
11/27 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok mit nyomhat magába
2012. szept. 24. 19:16
12/27 anonim válasza:
Szerintem max. kamu susta ment neki. Kaja meg semmi. :)
13/27 A kérdező kommentje:
mért pont susta?lehet trenbolone!!:D
2012. szept. 24. 19:26
14/27 anonim válasza:
Tuti nem, mert egyrészt a trenitől elég szálka lenne, másrészt libidó meg nulla. mert az egy bázisszteroid, mint a deca, boldi. ezek mellé kell tesztó is, mert különben nem működik a cerka. De én csak olvastam.:)
15/27 A kérdező kommentje:
miért lene szálka a trenitől?plussz miért van kizárva hogy nem nyom mást mellé?:D
2012. szept. 24. 19:37
16/27 A kérdező kommentje:
2012. szept. 24. 19:40
17/27 anonim válasza:
Én úgy tudom, illetve úgy látom azokon, akik trenit nyomnak, hogy szálkásak valamennyire, de lehet,, hogy tévedek.:)
Azért nem nyom mást mellé, mert kb. nulla izmot hozott neki. Ha pl egy susta-deca vagy boldi-testo propi menne, már nem itt tartana, még sz@r étrenddel is.
18/27 anonim válasza:
Egyébként ebben a videóban, 2:25-nél akire ráesik a súly, az sajnos tényleg meghalt:S Most volt nem rég.
http://www.youtube.com/watch?v=ZThO0v4CdLM&feature=player_em..
20/27 A kérdező kommentje:
szegény pali:Sde nem értem mit csinál ott?kinyomja és utána mellé nyúl vagy mi?
2012. szept. 24. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!