Futás hatással van a hasra, csípőre, combra és fenékre?
"Ez az a négy testrészem, melyből szeretnék fogyni."
Helyi zsírégetés nincs, ha fogyni szeretnél, mindenhonnan fogysz. Fogyásra pedig szálkásító diéta+edzés kell.
Lassan egy hónapja csinálom ezt, 2kg-t fogytam de mint írtam nem is ez a célom... Úszógumi szépen kezd lemenni, fele biztosan eltűnt. Hasamról is szépen kezd lemenni. Végül az edzéstervem így alakult időközben át:
Minden másnap futás, a mindennapit sajnos a térdem miatt nem tudtam bevállalni, két hét után eléggé éreztem. Mindennap hasprés, 2x 50es szériában és fekvő 2x 20 és 1x 10-es rendszerben. Lábemelés 2x 10.
Súlyzós gyakorlatokat ritkábban csinálok, igazából azt majd később akarom elkezdeni, a kéz edzését.
Ja és a futást fényévekkel jobban bírom mostmár mint az elején.. Eleinte izomlázam volt folyton utána, illetve kifulladtam.. Mostmár? Mintha csak sétálnék, akkora fáradtságot érzek utána. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!