Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Instant sovány tejpor mi a...

Instant sovány tejpor mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretnék ki próbálni mindent amibe ilyen fehérje van Testépitő vagyok és kérdeznéma véleményeteket hogy edzés közbe kéne inni vagy edzés után és mennyit meg van e értelme?

#Európai Unió #Élemiszersegély
2012. szept. 22. 22:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Dobna? Nem, de semmi más sem dobna. Ez nem szteroid, hogy megdobjon, csak egy tápanyag az ezer közül.

Ráadásul a szója BV értéke 74, míg a tejsavóproteiné dupla annyi. Tehát duplája a hasznosulási értéke a tejsavónak.

2012. szept. 23. 12:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Most a "dobna " szót úgy értem hogy nönék e tőle ?! De akkor proteinel fogok kezdeni
2012. szept. 23. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Egyél több csirkemellet vagy olcsóbb combot és edzés után proten+ 50g dextrózt. Ez majd dob rajtad.:)
2012. szept. 23. 12:13
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod meg fogadom majd képet teszek fel :) Még 1 kérdésem lenne ez a szőlöcukor dolog mehetne rá ? mert abba jól tudom szénhidrát van csak az is edzés után gondolom.
2012. szept. 23. 12:16
 15/25 anonim ***** válasza:

A szőlőcukor az tömény, gyors szénhidrát. Csak edzés után menjen a proteinhez. Máskor soha ne egyél-igyál gyors szénhidrátot, azaz cukrokat, mert hirtelen emeli meg az inzulinszintet, így inzulinrezisztencia alakulhat ki, amitől súlyosabb esetben cukorbeteg is lehetsz, valamint a megemelt inzulinszintnél van nagyobb zsírraktározás.

Edzés után üresek a ch raktárak, így ott helye van a gyors ch-nak. A gyorsan felszívódó ch mintegy pumpaként viszi be a fehérjét is az izmokba, így gyorsan vissza tudod tölteni a tápanyagot, amit elhasználtál. Azaz hamar megkezdődik a regenerálódás egy protein+ch turmix elfogyasztásával.

2012. szept. 23. 12:23
 16/25 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudom :OO

Amúgy itt egy kép ha emg tudod nézni

[link]

És az adag a szőlö cukorból mennyi legyen ?

2012. szept. 23. 12:30
 17/25 anonim ***** válasza:
40-50g szőlőcukor mehet edzés után. Neked 50g, mert elég izmos vagy.:) Jó a forma, csak így tovább!
2012. szept. 23. 12:32
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Hátas kép még ez van

[link]

Ez meg régi 4 hónapos köb

[link]

És semmit nem szedtem csak azért kérdeztem.

2012. szept. 23. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Ne is szedjél. Ha nem akarsz versenyezni, akkor nem érdemes kockáztatni a szteroidokat, ha arra gondoltál.
2012. szept. 23. 12:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen fogok menni :) 6 hónap múlva csak még rá kel edzenem fekvenyomora
2012. szept. 23. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!