Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez most nagyon sokat ront az...

Ez most nagyon sokat ront az egészen? (kondi)

Figyelt kérdés

Augusztus eleje ota edzek konditeremben(elotte par 1-2 honapig itthon sulyzozgattam). Most 2 hetig szabadsagon vagyok(vegre), de nem igazan jutottam le a terembe. Baratommal toltottem vegre az idot, plusz rengeteg elinteznivalom van meg, ezert sokszor nem is alszom ki magam. Az etkezesem tovabbra is ok, leszamitva par alkalmat, mert csorok lettunk uj lakas miatt:D, amikor az is elogordult, hogy daralt hust ettem tesztaval es ketcup-pal.(de legalabb teljeskiorlesu volt;D)

Nem tudom hogy oktobernel elobb talalok-e lehetoseget a terembe valo lejutasra:( Es mint a nok altalaban, egyik pillanatban ugy latom dagadt vagyok, a masikban ugy, hogy tul vekony es azt kepzelem, hogy 1-2 het kihagyas miatt minden picike izom, amit magamra "szenvedtem" eltunt:(

es ocsmanynak, puhanynak latom magam.

Ugye nem lehetseges, hogy 1-2 het miatt "eltunik" a munkam?

2012. szept. 21. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen nem tűnik el két hét alatt az izom. Még néha jó is egy kis szünet. Ezen ne aggódj.
2012. szept. 21. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ez rohejes, de en elterveztem hogy jovo nyarra nem kell a narancsbor es lotyogos comb miatt aggodnom ezert kemenyen edzek:)

de probalok megnyugodni akkor:D

2012. szept. 21. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig még sokat változhatsz, nem fog bezavarni ez a két hét.
2012. szept. 21. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
addig a két hétig vedd vissza a ch-t, és nme fogsz behízni.
2012. szept. 21. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Attol nem felek:D minimum 3-4 g/tkkg szenhidratot beviszek, lehet tobbet is, de ha egy kicsit is visszaveszek, inkabb fogyok:)
2012. szept. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!