Tobb kerdesem lenne. Konditerembe hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Eloszor is bocsi az ekezetek miatt de nincs a billentyuzetemen. Na szoval szeretnek lejarni konditerembe de meg soha nem voltam es megis hogyan kezdjek neki? Bemegyek megveszem berletet atoltozok es utana? Van valami edzo vagy valaki akit ha megkerek segit csinalni egy edzestervet? Es ez a "segitseg" mennyi penzbe kerul kb? Meg abban is segit hogy hogyan kell csinalni mert meg tenyleg egyaltalan nemtudom. Vagy megis hogyan? Elore is koszonom a valaszokat 17F2012. szept. 18. 19:17
1/11 anonim válasza:
Kérhetsz edzői segítséget is , ha van, de a többiek is segítenek. Kezdheted egy 3 napos teljes testes edzéstervvel két hónapig:
majd válthatsz 3 napos osztott edzésre is.
a személyi edző kb 2000-3000ft / alkalom.
2/11 anonim válasza:
ezek a kérdések eszembe juttatják amikor még én is ilyen kis szerencsétlen voltam:Dfogo magad bemész lebaszod a ruhád a szekrénybe,becsapod az ajtot magad mögött,felveszel egy atlétát,beszivod a leevgőt amig végig nem mész a termen bent tartod,közben a segged kicsit riszáld a felsőtested emeld ki,nézz csúnyán mindenkire,ülj le és tépd szét a vasat:DDDDDDDDD viccen kívül:lemész,megkérsz egy edzőt ha egyedül nem megy,sztem 2-3ezer ftnál nem több,ő majd elmond mindent,de ha nemakars edzőt,akkor összeálítasz egy edzéstervet avyg nézel neten és azt nyomod
3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszokat:) es kb hagy alkalomra erdemes edzot fogadni?
2012. szept. 18. 19:28
4/11 anonim válasza:
Amíg meg nem tanulod. Pár alkalom elég+ amit olvasol hozzá és a teremben edzők is segítenek. Én legalábbis mikor teremben edzettem mindig segítettem, ha megkértek vagy ha már nem tudtam nézni, hogy nem jól végzi valaki.:)
5/11 A kérdező kommentje:
Oke koszonom szepen a valaszokat
2012. szept. 18. 19:37
6/11 anonim válasza:
Montez nem mindenki olyan segítőkész mint te,náluk vágni lehet a tesztoszteront,nem segítenének ezek az újaknak:)
7/11 anonim válasza:
Sokszor egyébként a legnagyobbak segítenek. Meg a kisebbek is néha, mint én.:)
8/11 poiu válasza:
Abban kapsz bárkitől segítséged, hogy egy gép hogyan működik, bátran kérdezz, vagy nézd a többieket. Vszínűleg érdemes kicsit tájékozódni az elvi dolgokról (ismétlésszám, sorozatszám stb.) mielőtt belevágsz. Ez filozófia, ahányat kérdezel, annyi választ kapsz. Mert nincs királyi út, gyúrni köll.
9/11 kovpet válasza:
Menj le valakivel, aki tudja az alapokat.
De nálunk pl a havi bérlethez ingyen van a személyi edző egy alkalommal.
10/11 A kérdező kommentje:
Na megvolt ma elso edzes es tenyleg a legnagyobbak segitenek leginkabb:)
2012. szept. 20. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!