Testépítők válaszát várnám, hogy így mi történne az alakommal? 24L
Szeretnék fogyni felsőtestről,de azt tudom,hogy nincs helyi fogyás.
Heti 4 súlyzós edzéssel és 3 kardió edzéssel formásodok is valamit vagy csak szimplán fogyni fogok?
Az étkezésem úgy nézne ki,hogy kb 250-300 gramm cs.mellfilé ( 1 darab 1 napra,mindig más dkg..) ez 60 gramm rizzsel, reggelire 2 tojásból rántotta + 2 szelet t.k. toast kenyér,edzés után rögtön fehérjeturmix
De,mivel azt olvastam,hogy fogyónál nincs izomépítés,akkor feleslegesen guggolgatok,karizmozok,nem fog látszódni,változni semmit? Érdemesebb lenne csak kardióznom?
Egyébként 2 hét alatt szeretnék kb 3-4 kilót leadni.
az igaz hogy ilyenkor nem fogsz izmot építeni de izomvédelemre kell a súlyzós edzés.
heti maximum 1kiló fogyás legyen,ha több akkor izomból is fogysz és akkor rosszabb lesz az alakod a végén mert azt hogy milyen az alakod a csontozatod és az izmaid befolyásolják.
minek kevernél szőlőcukrot az edzés utáni shékbe?
én itt elvesztettem a fonalat.
én inkább előtte javasolnám,annak most nem sok értelme van hogy most fogyózol utána meg bele kezdesz majd a tömegelésbe amivel zsír is fog fel jönni és a végén megint fogyóznod kell majd.
inkább most ne fogyózz úgy is jön a tél lehet kicsit zsírosodni aztán majd tavasszal meg szálkásítasz és jobb alakod lesz.
Egyetértek dirtboy-al, ha nincs sok zsír rajtad, akkor előbb növelj izomtömeget és később szálkásíts, így jobb lesz a forma.
Szálkásításnál edzés után protein+glutamin menjen majd és mehet hozzá bcaa edzés előtt és után is, ha van lóvé.
Heti 0,5-1kg/hét fogyás a megfelelő ütem, felette izomvesztés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!