Testépítők ti milyen akadályokba ütköztetek "karrieretek" során?
Figyelt kérdés
előítélet,lenézés,meg nem értés,viták az életmóddal kapcsolatban bármi?2012. szept. 10. 19:28
2/6 anonim válasza:
csak a szokásos.
tápkieg=szteroid téveszme.
3/6 anonim válasza:
karriernek nem nevezném, de igen, előítélet az van dögivel és nem is néznek normálisnak, hogy ha nem habzsolom a süteményt.:)
4/6 poiu válasza:
Nem vagyok testépítő, de lejárok fél éve.
Feleség: hú, micsoda izmok - nem túlzás ez? Szóval siker és aggódás :-)
5/6 anonim válasza:
Én speciel semmit se,soha nem néztek le.PEdig a szakmám programozó ráadásul :D:D:D
Nem egy ilyen van,ott van a Cseperkáló Peti,saját cége van rendszermérnök,IT biztonsággal foglalkozik,és komoly testépítő.
Én inkább az állandó pörgésemmel és munkamániámmal való dolgokat halottam néhány kollégától,de sose zavart én tudom,hogy karrierem ívvel felfele,ami egyfelől sportomban is hsznos,meg sikeres boldog életem lesz ezáltal.
6/6 anonim válasza:
lementem edzeni, aztán be volt zárva a terem, pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!