Járjak hetente kétszer úszni, vagy valami más sport kéne az úszás mellé, hogy erősödjek, jó legyen a kondim?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak péntekenként járok úszni,21 éves vagyok,eddig sosem sportoltam semmit,nem volt hobbim.Most orvos tanácséra elkezdtem úszni,megszerettem a sportot,szeretnék legalább heti kétszer sportolni.Járjak heti kétszer úszni,vagy az egy úszás mellé járjak zumbára,aerobicra,táncra vagy fitlabdára?2012. szept. 20. 11:14
1/5 anonim válasza:
Ha tudsz menni többször úszni akkor minél többet úszol annál jobb:) De nem csak az számít h mennyit úszol, hanem hogy hogyan :) Ha csak mellet úszol azzal nem érsz semmit :/ vegyél egy úszó deszkát és menj pár hossz gyors lábtempót, mell és taposóláb tempót :) aztán ússzál pillangót is, és az is fontos h edzés előtt bemelegíts ! Csinálj felüléseket, négyüteműket, nyújtsál, fekvőtámaszok ! Annyira melegísd be magad h már fájjon a lábad, mert olyankor gyorsabban úszol, és ellazulnak az izmaid :))
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,úszódeszkát bevihetek magammal akkor is,ha nem úszásoktatásra megyek,hanem csak egyedül megyek az uszodába?
2012. szept. 20. 12:49
4/5 anonim válasza:
Az első vagyok:Persze hogy beviheted a deszkát :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,mennek a zöld kezek
2012. szept. 20. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!