Futás vagy úszás jobb, melyiktől lehet jobban fogyni melyik formál jobban alakot?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 22:31
1/8 anonim válasza:
Szerintem az úszás a jobb,mert minden izmodat megmozgatja.
2/8 A kérdező kommentje:
kb. heti hányszor mennyi idő?
2012. szept. 8. 22:37
3/8 anonim válasza:
Kezdésnek szerintem heti kétszer másfél óra már látványos sikereket produkálhat,ha mellette az étkezésre is figyelsz.Itt most nem diétára gondolok,csak mondjuk 6 után már ne egyél semmit,addig pedig normálisan,hogy ne legyél éhes.Akkor lesz energiád a mozgásra is.
4/8 anonim válasza:
6 után is egyél...ez egy hatalmas tévhit hogy 6 után nem szabad enni.
5/8 anonim válasza:
Az uszas kimeli az izuleteket. Amugy mindkettonek eleg eros a formalo hatasa. Talan az uszas annyiban jobb, hogy telen es nyaron is lehet, es az idojaras viszontagsagai nem befolyasoljak. Mert azert lassuk be, hoviharban nem lenne tul jo futni.
6/8 MrPifta válasza:
még hogy az úszás jót tesz az alaknak... Nézd meg a bálnákat!
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó köszi én ember vagyok de mind1.
2012. szept. 9. 20:19
8/8 Hanna80 válasza:
nagyon jó az úszás, de: ha fogyni szeretnél járj el kocogni, és levezetésnek maradjon meg az úszás (pl. 30-45 perc kocogás, majd amennyi időd van, mondjuk 30-60 perc úszás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!