Kingboy kérdése:
Nem érzem a vállam súlyzós edzés közben. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem érzem a vállam súlyzós edzés közben. Oldalemelésnél a csuklyámat, meg a hátamat érzem, csak a vállam nem. Próbáltam már kisebb súllyal, lassan, odafigyelve a mozgásra, de akkor is a hátam éreztem. Előre emelésnél se jobb a helyzet. Mit csinálok rosszul, mit csináljak?2012. szept. 19. 15:15
1/8 anonim válasza:
Pedig mást nem tudsz tenni, kis súllyal be kell gyakorolnod a mozgást, míg rá nem érzel. Írásban nem lehet így segíteni sajnos.
2/8 anonim válasza:
próbáld ki kis súllyal(2,3kg) 40 ismétléssel edzeni. (oldal,előre, és döntött oldal emeléseket) Biztos megérzed a végére a vállad. Nem izomépítésre van , de body.builderen egy cikkben olvasatm, hogy érdemes exramagas volumennel edzeni 1-2szer ha nem érzed eléggé az izmot.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, próbálkozom, mert a vállam így is kicsit le van maradva!
még 1 kérdésem lenne, az hogy amikor nyak mögé húzok akkor hol fogjam hogy ne érezzem annyira a bicepszem?
2012. szept. 19. 18:56
4/8 A kérdező kommentje:
itt már hátra gondolok
2012. szept. 19. 18:58
5/8 anonim válasza:
Úgy, hogy felejtsd el a nyakba húzást, sőt a nyakból nyomást is, mert szétmegy a vállad idővel.Ezek nem ajánlott gyakorlatok. Helyette mellhez húzás legyen és mellről nyomás.
6/8 A kérdező kommentje:
utóbbi 2 edzésen már szűk fogással (15-20cm) mellhez húztam, mert nem éreztem rendesen a hátam, akkor ezt folytatom is!:D
köszi a gyors választ, ment a zöld!:)
2012. szept. 19. 19:25
7/8 anonim válasza:
szűken fogva is jó, de erre gondoltam: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Igen,szoktam cserélgetni, szűk és széles fogás között, egyik héten ez másik héten az. Annak úgy van értelme, nem?
2012. szept. 19. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!