A 100 felülés jó egy ötödikesnél? (kicsit kövér) Hanyast kapok rá?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 13:28
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom
2012. szept. 19. 14:53
3/6 anonim válasza:
tőlem kapsz egy ötöst, ha közben nem pihensz. ok?
4/6 anonim válasza:
101-et kell csinálni a maximális pontszámhoz. Erre tudtom szerint nem kapsz jegyet, mert mi sem kapunk jegyet. Ez az állóképesség-felmérés egyik része. Egyébként az eredményedhez lenne még egy-két mondatom. Ha nem 4 perc alatt csináltad meg, akkor nem a legjobb. Legközelebb mérd le. A 80-85 felülést azért illene megcsinálnod 4 perc alatt, de azért homorítást is kellene csinálnod. Én ötödikben lazán megcsináltam a 130-at, tehát sikerülni fog neked is, ha akarod!
5/6 anonim válasza:
Biztos 4 perc alatt kell, a felméréseknél úgy szokott lenni (vagy egy perc, de akkor max 40 fér bele)
Szóval a 100 nagyon is jó, csak szabályos is legyen! ;)
jó sok pontot kapsz majd rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!