Testépítésnél ha veszek a patikában c vitamimt b vitamin komplexet és kálciumot az elég? Vagy mit ajánlottok ami bevállt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 14:58
11/19 anonim válasza:
Igen, body boltokban kapható vagy rendeled.
Nem tudom miért ennyi a különbség, talán a Vitaking nem tudja olyan olcsón beszerezni az alapanyagot, vagy több hasznot tesz rá, ezt nem tudom.:)
12/19 A kérdező kommentje:
A monster pakról mi a véleményetek? Szerintem multi pluszt veszek mert a multi pronak van néhány dura összetevője.de a monsterben vannak ilyen felpörgetős szerek is?kreatin meg hasonlók?de az meg nm egészséges nem?valami vélemény melyik a legjobb a 3közül vagy inkább a kettő közül ?
2012. szept. 18. 09:50
13/19 anonim válasza:
Jó, a monster pak, de ha nem akarsz pörögni, akkor Jumbo pak.
Nekem mega daily one megy most.
14/19 A kérdező kommentje:
Na még annyit hogy a mega pluasz vagy a mega liquid a jobb? Melyikben van több mennyiségű vitamin?melyik legyen?:/
2012. szept. 18. 21:22
15/19 anonim válasza:
Reggel majd megnézem, mert telefonról vagyok már.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 18. 21:29
17/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz amit én is linkeltem, csak más sorrendben vannak felsorolva az anyagok. Mindenesetre ebből én kettőt használnék, C-vitaminból kell min 500mg, B-vitaminokból is kell a 30-40 mg (kivéve B12).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!