BioTech fehérje turmix, edzéssel lehetséges pár kiló felszedése?
Megelégeletem, hogy mindenki mindig lesoványoz, bár igaz én sem érzem magam így a legjobban. Kipróbáltam már mindent, és ezt ajánlották, 5-10 kiló kellene semmi több.:)
2 naponta edzek (gugolok, fekve törzs emelés=feszes fenék, 1 kezes súlyzóval emelgetek elől/hátul=karok formálásához), ezeket ajánlották így kezdésnek. 2 hetente emelek az edzések számán, azt mondták nekem ez a legmegfelelőbb, nem lesznek hu de nagy izmaim, de észre lehet venni a változást. Az edzés előtt eszek zsíros kenyeret, vajas kenyeret, éppen amit(energia szükséglet miatt), utána pedig megiszok 1 fehérje turmixot (250ml tejben/vízben 1 ~teáskanálnyi fehérje por). Általában az edzést lefekvés előtt csinálom.
A kérdésem az lenne, ha ezen az úton haladok, lesz-e látható változás, vagy esetleg valamin változtassak, máshogy csináljam? Esetleg ha vkinek lenne vmi jó tanácsa, privát üzenetet is szívesen fogadok.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
19/L
köszönöm szépen az építőjellegű és a nem építőjellegű válaszokat is, hisz sose tudni, hogy miből tanul az ember!
Montez neked különösképp köszönöm, hát akkor változtatunk a dologokon, nem hiába kérdeztem..:) még1* köszönöm(:
Rubint Réka meg.., hagyjuk.:D
Ma 17.51, nem azt írtam, hogy neked nem lehet, hanem, hogy nem mindenkinek. Tudod, ezt jelenti az a szó, hogy genetikafüggő. Oks?:)
De hajrá! És a kérdezőnek is sok sikert és jó edzéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!