Hogy kell felkeverni a fehérjeport, hogy ne legyen csomós?
Figyelt kérdés
Nincs turmixom. Próbáltam már habverővel, villával de eddig sikertelenül. :(2012. szept. 11. 22:15
11/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem súlyban jó vagyok, mert 164cm vagyok. Legalábbis a lábam tetszik, nem sovány-nem vastag. Izmot szeretnék, sokat, szépet, kereket-nőieset :) Ez persze ha plusz 5kgt jelent, nem leszek depis :)
Köszönöm a tanácsod!
2012. szept. 13. 21:11
12/14 anonim válasza:
Jah, hogy te nő vagy? Szerintem akkor egy harmaddal kevesebb szőlőcukor is elég lesz bele...:)
13/14 anonim válasza:
Úr isten, most veszem észre mekkora baromságot írtam. Tömegelésnél 5g/tskg egy egész napi szénhidrátadag lenne, az edzés utáni turmixba neked 30-40g mehet körülbelül :D Szép is lenne 5g/ttkg, bele sem férne a shakerbe :D
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, ezt elfelejtettem írni, nem gondoltam, hogy fontos :)
2012. szept. 14. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!