Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell felkeverni a fehérje...

Hogy kell felkeverni a fehérjeport, hogy ne legyen csomós?

Figyelt kérdés
Nincs turmixom. Próbáltam már habverővel, villával de eddig sikertelenül. :(
2012. szept. 11. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Jó hogy nem sikerült :D Direkt erre árulnak shakert, mert másban nem lehet felkeverni.

[link]

de annyi féle van, hogy kedvedre válogathatsz, nem is drágák.

Egyébként ameddig nem vettem, én tölcséren keresztül egy félliteres üvegbe töltöttem a port lassan, majd víz rá s abba ráztam fel... ez körülményes :D

2012. szept. 11. 22:18
 2/14 A kérdező kommentje:
ó, remek :( Köszi, akkor veszek.
2012. szept. 11. 22:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Minden olyan protein ami lapaynag szinten instant, igen könnyen felrázható. Shaker-t kell vásárolnod. Ízlésednek megfelelően öntessz bele kb 2dl vizet, a proteinben lévő adagolókanállal kiveszel belőle egyet. A shakert jól lezárod, és összerázod. Kicsit hagyod állni, hogy megfelelően felóldodjon a por majd megiszod.
2012. szept. 12. 06:06
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm! külön adagolókanalat lehet venni? az enyémben nem volt adagolókanál, vagy lehet csak az alján van :)
2012. szept. 12. 08:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Én múltkor vettem 1literes cappy-t , annak jó nagy a szája, simán beletoltam és felráztam benne :D
2012. szept. 12. 10:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz ötlet, de a shaker olcsóbb volt :)))) Köszi azért a tippet :D
2012. szept. 12. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Amennyiben nincs bene adagoló kanál, akkor 1 adag kb. 1 evőkanál
2012. szept. 12. 13:43
 8/14 anonim ***** válasza:

1 adag = 1 evőkanál? miért? Mekkora az az evőkanál? Sőt, mekkora mennyiség számít egy adagnak? Csakmert van ahol 25g-t írnak, van ahol 40-et... Egyébként az adagolókanál sem valami megbízható, mindhez ugyan akkorát adnak, viszont nem mindben ugyan annyi a fehérje, a doboz alján tömörebb mint a tetején, stb...

Konyhai mérleged biztos van otthon. Az a legjobb megoldás, azzal kiméred az étrendedtől és súlyodtól függő fehérjeadagot amire szükséged van, és meg van oldva. Adagolókanalat én nem is használok.

2012. szept. 12. 19:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt olvastam, hogy 2gr/testsúlykilogram. Tehát hogyha 53kg vagyok, akkor a napi fehérjebevitelem 106gr kell hogy legyen? És akkor számoljam, hogy mennyit viszek be egy nap átlagba és a maradékot akkor a fehérjeporral pótlom? Jól gondolom?
2012. szept. 13. 02:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, jól gondolod. Edzés után mindenképp igyál egy adag fehérjét, szőlőcukorral. Az edzés utáni turmixba tegyél 0,5g/tskg fehérjét, és 5g/tskg szőlőcukrot. Mármint ezt tömegelésnél, de gondolom tömegelsz, a súlyod alapján :)
2012. szept. 13. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!