Hasamon a kockák nem látszanak csak ha?
Figyelt kérdés
Csak akkor látszanak ha ülök és úgy feszítek rá, vagy fekszek és ülökfelfelé olyankor szépen látszik már a felső kettő. (1 hónapja ennyi se volt szóval haladtam elég sokat,ennyi ideje csinálom a hasprést, felülést) ha állok és feszitek akkor nem látszik semmi egyáltalán csak hogy lapos a hasam és ha előre dőlök egy kicsit és úgy feszitek akkor látszik megint a felső kettő. Ha folytatom a gyakorlatokat akkor idővel látszani fognak ha állok és feszitek akkor is?2012. szept. 10. 20:50
1/6 poiu válasza:
Igen, edzés + fogyás. Kérdés, hogy megéri-e? Mármint a fogyás.
2/6 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés, tehát csak hasedzéssel nem megy le a zsír, ami takarja a kockákat. Szálkásító diéta is kell és aerob edzés is.
3/6 A kérdező kommentje:
De miért feltételezitek egyből, hogy tuti , hogya zsír takarja és le kell adnom? 51 kiló vagyok 179 centimhez elég piszkafa vagyok már így is. Nem lehet , hogy csak az a baj, hogy még nem elég "nagyok " a kockáim, hogy látszódjanak?
2012. szept. 10. 21:26
4/6 anonim válasza:
Mert általábanez van. Hiába vagy 50kg, attól még nem vagy szálkás, de ennél a súlynál tényleg ne legyen fogyás. Szóval mindenre kéne edzeni+ tömegnövelő étrend is kell, majd később leszálkásítasz.
5/6 poiu válasza:
Na jó, akkor az edzés + fogyásból kilőttük a fogyást, marad az edzés. Lehet, hogy neked ebből több kell mint másoknak, mert részben alkati kérdés, hogy mennyire látszik. Van akinek 6, van akinek 8.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!mAJD ÍROK mi van :D
2012. szept. 11. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!