Hogy tudom "láthatóvá" tenni a kockáimat? Van egy kis zsír a hasamon, de érzem a kockákat alatta. MIt csináljak h látszanak?
Figyelt kérdés
Köszi:D2009. nov. 2. 17:36
1/8 anonim válasza:
Az emésztés megoldja, egy kis idő és újra láthatóak lesznek a kockák, kicsit lemosod őket és újra a kezedben lesznek, ne csüggedj, fel a fejjel! ÉS legközelebb jobban figyelj, hogy ne nyeld le a kockáid, mert látod így járhatsz.
3/8 A kérdező kommentje:
le tudnád írni bővebben a diétát meg az edzést?
2009. nov. 2. 19:10
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek kockás a hasa! A feladat egyszerű: el kell tüntened a zsír nagy részét, hogy láthatóvá válljanak a hőn áhított kockák, azonban ez nagyon nehéz feladat, rengeteg szorgalmat , tudást és motivációt igényel. Először szerezd meg a tudást az interneten (olvasással ne kérdezéssel) utána pedig hajrá!
5/8 anonim válasza:
Úgy tudod láthatóvá tenni, hogy megrajzolod alkoholos filccel. Úgy 100% hogy látszani fog, de ha szeretnél igazi szabályos kockákat, használj vonalzót!
Elnézést a szarkazmusért, de ki nem állhatom az ilyen kérdéseket.. ez nekem kb olyan jellegű, hogy mit tegyek, hogy tiszta legyen a kocsim? Te is tudod hogy le kell mosnod. Mit tegyek, hogy kockás hasam legyen? Minden nap meg kell csinálnod mondjuk 50 felülést, és minden nap növelni mondjuk 2-vel.
6/8 A kérdező kommentje:
MInden nap megcsinálok 250-et...
2009. nov. 3. 16:13
7/8 anonim válasza:
Rendben, csináld fél évig, és meg is fog látszani. Légy kitartó! Utolsó voltam.
8/8 A kérdező kommentje:
OKs köszi:)
2009. nov. 4. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!