5 hónapja szültem, még mindig látszanak a hasamon a terhességi csíkok. Vehetek fel bikinit, vagy gusztustalan a látvány, inkább hordjak egyrészes fürdőruhát?
Miért gusztustalan?
Nem te vagy z egyetlen.
Férjednek tetszel,az elég.
Ne màsnak akarj tetszeni.
Ha téged zavar akkor viszont vegyél egyrészest fel!
Ja és ha naponta krémmel kened a pocit,sépen elfognak halvànyulni néhàny honapon belü a csikok!
A csíkok sajnos nem tűnnek el általában, max halványodnak nem lesznek vörösek, hanem gyöngyházfényűek.
Vegyél fel nyugodtan bikinit, 10ből 9nőnek vannak csíkjai.
De azt válaszd, amiben jobban érzed magad. De szerintem nyugodtan vegyél fel bikinit, nem kell ezt szégyellni, hiszen szültél egy gyönyörű babát, nem magadnak csináltad a csíkokat. Különben pedig érezd jól magad, ne foglalkozz a csíkokkal, amúgy nem is látszik az annyira és senki nem fogja a hasadat bámulni ráadásul vízbe is leszel gondolom meg nem egy helyben állsz, hogy mindenki téged nézzen. Mulass jól, én is mennék már strandra így csíkosan, kövéren is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!