Egy 6,5 kilós tömegnövelő meddig elég?
Ne haragudj, utána vettem észre a válaszod, miután elküldtem az enyém :)
Azok közül amiket küldtél, én úgy vettem ki, hogy a Pro Nutrition GFX-8, és a Ultimate IsoMass Xtreme Gainer a "legjobbak".
És ha úgy csinálnám, ahogy mondod, hogy külön fehérje, + ch, akkor hogyan, és milyen arányban keverjem? Valamint a ch-t, azt honnan szedjem?
Nem gond, de ezt is leírtam már:)
edzés után testtömeg/2 fehérje kell grammban, azaz egy 70 kilós embernek kell rögtön edzés után 35g fehérje, ami kb 45g proteinkészítményben van benne, mert sosem 100%-os a fehérjeporod. Ehhez kell még ugye 50g dextróz.
Más időpontban ne menjen dextróz vagy más cukorféle a proteinhez, mert csak edzés után kell gyors szénhidrát. Reggel tehetsz még egy adag proteint a zabpehelyhez. Utána menjen 2,5-3 óránként szilárd kaja, pl. csirkemell-rizs-zöldség. Edzés előtt is szintén ilyen szilárd kaja kellene kb 1-1,5 órával. Majd edzés után jöhet a protein+dextróz. Rá 40-50 percre kellene megint szilárd kaja, majd este utolsó étkezésnek sovány túró lenne jó, amiben hosszan felszívódó kazein van, ami ellátja éjszaka az izmokat fehérjével.
Az igen alacsony protein tartalmú tömegnövelők. %-ban látod a protein tartalmat, ezek nem hinnám hogy jó vételek.
AminoStar - Actions Whey Gainer 14%
BioTech - Max Gain Plus 9%
Dymatize- Super Mass Gainer 16%
Muscletech - 100% Premium Mass Gainer 16%
Nutrend - Mass Gain 14%
Optimum Nutrition - Serious Mass 15%
Pro Nutrition - Pro Mass 14%
Scitec - Mass 8%
Trec Nutriton - Magnum 8000 13%
Activlab - Musli Gainbody 16%
Activlab - Whey Gainbody D.P. 20%
Amix - CarboJet Gain 15%
ATP Nutrition - Maxi Gaint Mass 25%
Best Body Nutrition - Mass 7000 21%
BioTech - HyperMass 5000 25%
BioTech - Nitro Gain Gold 21%
BioTech Hyper Mass 5000 25%
Full Force - Forced Mass 22%
Gaspari - Real Mass
MuscleTech - Mass Tech Pro Series 23%
Mutant(PVL) - Mutant Mass 20%
NutraBolic - Mass Fusion
Nutrend - Compress B.I.G. 26%
Olimp Nutrition - Super Whey Gainer 30%
Peak Supreme Mass Builder 25%
Pro Nutrition - Pro Gainer 28%
QNT - Metapure Mass 28%
Scitec - Jumbo 23%
Scitec - Mass 20%
Tested Nutrititon - Tested Gainer
Twinlab - Gainers Fuel Pro 20%
Universal - Gain Fast 15%
Weider - Crash Weight Gain 18%
Weider - Mega Mass 4000 19%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!