Rizs nyersen? Felszívódik ugyanúgy a tápanyag?
Több nap áztatás után lehet, hogy meg tudod emészteni, de nem biztos, hogy bírni fogja a gyomrod. Szerintem főzd meg, ahogy más is.:)
Vegyél palatinose-t vagy supercarb slow-t, darált zabpelyhet, ha nem elég a ch, azt nyomhatod napközben.
"Azért főzzük meg hogy megszívja magát vízzel kémiai átalakulás elvileg nem történik"
Teljesen fals elképzelésed van a főzésről!Tudod mi az hogy pirolízis? Szerinted a kávét zölden meg kell darálni mert a hőre nem történik kémiai átalakulás? Nagyon rosszul képzeled.Nincs olyan főzés ahol nem történik kémiai átalakulás, az ízek honnan lesznek szerinted? Szerinted a rizs nyersen ugyanúgy hasznosítható mint főve?Nem veszed észre hogy egy lecsó főzésekor mennyire megváltozik mindhárom fő alkotó íze egyenként meg összesen is? És nem ugyanúgy hasznosul a tápanyag mivel nincs feltárva ezért a sósav nagy része a feltárásra fordítódik nem tud hasznosulni.Az elefánt pld ötször annyi növényt fogyaszt mint amennyi szükséges mert csak egyötöde hasznosul.
sokkal jobban fog így felszívódni, mert lassabban emeli meg az inzulinszintet.
nyomjad!
Lesz olyan gyomorrontásod, szétokádod majd a fejed tőle:D
Nyersen totál emészthetetlen, áztatva meg ugyanúgy erjedni kezd, mint a búza vagy a kukorica, kiváló etetőanyag lesz belőle a halaknak:)
Lehet kapni ch tápkieget is, nem csak fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!