Shake-el kapcsolatos kérdés?
Lenne pár kérdésem.
Ha vízzel keverem be annak is ugyan olyan íze van mint ha tejjel?
Előbb a port utána a vizet?
Hogy lehet úgy elkeverni, hogy ne maradjon csomós?
(van shakerem)
-vízzel keverd
-nem ugyan olyan mint tejjel
-igen,elvileg nincs erre semmilyen szabály hogy melyik menjen előbb de én mindig úgy csináltam hogy kimértem a vizet aztán bele a port. mikor a port raktam hamarabb mindig egy réteg rá ragadt a shéker aljára ami nem akart lejönni.
szóval én midig előbb a vizet javasolnám és aztán a port.
nem csomós elkavarás titka hogy úgy rázod a shékert több irányba akár hogy benne van a rács is és elegendő mennyiségű víz van a shékerben.
1. vízzel inkább, de a tejbe se fogsz belehalni, hiába is tejmentes a bánniétrend
2. előbb a víz
3. rácsos shakerrel és megfelelő minőségű proteinnel
Nem fog belehalni a tejbe, nem is ezt írtuk, hanem elrontja a tejzsírral a tejsavóprotein gyors felszívódást, aminek pont ez lenne az előnye.
+ Szegény tejsavóproteinből nagy nehezen ultraszűréssel kiszedik a tejcukrot, hogy jó minőségű terméket kapj, valaki meg visszatenné tejjel?? Na nee! :)
Ha vízzel keverem be annak is ugyan olyan íze van mint ha tejjel?
Természetesen tejjel finomabb, mint vízzel.
Előbb a port utána a vizet?
Előbb a folyadékot, majd rá a fehérjeport.
Hogy lehet úgy elkeverni, hogy ne maradjon csomós?
(van shakerem)
Azok a proteinek amelyek instant, eleve csomómentesen elkeverhetők. Amennyiben ez neked kevés, akkor turmixgéppel keverd el. Vannak proteinek, amelyek a benne lévő állagjavító adalékanyagok miatt ilyenkor még krémesebbek lesznek.
Megjegyzés: előnyben részesítem a minimális adalékanyagokat tartalmazó proteint. Gyümölcsízű, vízbázisú proteint nyáron szoktam jégkásával turmixolni. Illetve pudingolok. Minimális folyadék hozzáadásával szinte csak kanalozom.
Montez: Ha megfigyeled a kérdést, az nem a felszívódásra vonatkozik, hanem az ízre, én erre válaszoltam.
Tőlem mindenki azzal issza, amivel akarja, spec én is vízzel iszom, mivel nem bírom a tejcukrot, mindemellett nagyon örülök, hogy már ennyien azon a szinten vannak, amikor a fejsavó fehérje felszívódási sebességétől függ a fejlődési szintjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!