Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Shake-el kapcsolatos kérdés?

Shake-el kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem.

Ha vízzel keverem be annak is ugyan olyan íze van mint ha tejjel?

Előbb a port utána a vizet?

Hogy lehet úgy elkeverni, hogy ne maradjon csomós?

(van shakerem)



2012. szept. 9. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csakis vízzel igyad. A tejjel pont elcsesznéd a felszívódását a tejsavóproteinnek. Mindegy, hogy előbb a víz vagy por megy bele, a mostani jó tejsavóproteinek nem csomósodnak, de az sem nagy gond, le kell küldeni az arcba és kész.
2012. szept. 9. 09:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 dirtboy ***** válasza:

-vízzel keverd

-nem ugyan olyan mint tejjel

-igen,elvileg nincs erre semmilyen szabály hogy melyik menjen előbb de én mindig úgy csináltam hogy kimértem a vizet aztán bele a port. mikor a port raktam hamarabb mindig egy réteg rá ragadt a shéker aljára ami nem akart lejönni.

szóval én midig előbb a vizet javasolnám és aztán a port.


nem csomós elkavarás titka hogy úgy rázod a shékert több irányba akár hogy benne van a rács is és elegendő mennyiségű víz van a shékerben.

2012. szept. 9. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

1. vízzel inkább, de a tejbe se fogsz belehalni, hiába is tejmentes a bánniétrend

2. előbb a víz

3. rácsos shakerrel és megfelelő minőségű proteinnel

2012. szept. 9. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem fog belehalni a tejbe, nem is ezt írtuk, hanem elrontja a tejzsírral a tejsavóprotein gyors felszívódást, aminek pont ez lenne az előnye.

+ Szegény tejsavóproteinből nagy nehezen ultraszűréssel kiszedik a tejcukrot, hogy jó minőségű terméket kapj, valaki meg visszatenné tejjel?? Na nee! :)

2012. szept. 9. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha vízzel keverem be annak is ugyan olyan íze van mint ha tejjel?

Természetesen tejjel finomabb, mint vízzel.


Előbb a port utána a vizet?

Előbb a folyadékot, majd rá a fehérjeport.


Hogy lehet úgy elkeverni, hogy ne maradjon csomós?

(van shakerem)

Azok a proteinek amelyek instant, eleve csomómentesen elkeverhetők. Amennyiben ez neked kevés, akkor turmixgéppel keverd el. Vannak proteinek, amelyek a benne lévő állagjavító adalékanyagok miatt ilyenkor még krémesebbek lesznek.

Megjegyzés: előnyben részesítem a minimális adalékanyagokat tartalmazó proteint. Gyümölcsízű, vízbázisú proteint nyáron szoktam jégkásával turmixolni. Illetve pudingolok. Minimális folyadék hozzáadásával szinte csak kanalozom.

2012. szept. 9. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Montez: Ha megfigyeled a kérdést, az nem a felszívódásra vonatkozik, hanem az ízre, én erre válaszoltam.

Tőlem mindenki azzal issza, amivel akarja, spec én is vízzel iszom, mivel nem bírom a tejcukrot, mindemellett nagyon örülök, hogy már ennyien azon a szinten vannak, amikor a fejsavó fehérje felszívódási sebességétől függ a fejlődési szintjük.

2012. szept. 9. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak én mindig a legjobbat igyekszem ajánlani, nem kötekedés volt.:)
2012. szept. 9. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!