Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A barátom szteroid tartalmú...

A barátom szteroid tartalmú szurikat kap! Fájnak a golyói! Mit csináljon? El múlik neki? Várhatok szövődmények?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nem minősítette, de nehogy már azt gondolod, ez normális dolog mert más meg dohányzik. Amúgy meg őszintén szólva leszarom innentől kezdve, csinálja, aztán készüljön ki. Azért áj neki mert biztos jót tesz neki. És örülünk nagyon hogy mindig lesz rá pénze. És annak is nagyon örülünk hogy a szteroiddal ( növekedési hormonnal, amit komoly betegségekre szoktak adni) felpumpált izomra ilyen büszke vagy :)

Amúgy egyrészt mint leírtam a storyt, másrészt meg egészségügyben dolgozom.

Szóval nyalogasd továbbra is a barátod feneként hogy milyen ügyes, és hogy még meg is véded őt ilyen közösségi oldalakon, ahelyett hogy észhez térítenéd.

Tényleg leszarom, nehogy már azthidd hogy bárki ebből lelkiismereti kérdést fog csinálni.

3. válaszoló voltam

2009. júl. 30. 10:00
 12/18 anonim ***** válasza:
jah mindent ésszel csinál.....azért szed növekedési hormonokat illegálisan,,, na ne röhögtesd ki magad :D
2009. júl. 30. 10:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm válaszod!
2009. júl. 30. 10:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Na ide figyeljetek utoljára el mondom 1 évben 1szer és a szernélkül is izmos!be kaphatjátok amire gondolok!és nincs fel pumpálva na csá
2009. júl. 30. 11:59
 15/18 anonim válasza:
Akkor meg mi a minek terheled le a szervert ilyen hülye kérdéssel? Helyette kielégítenéd análisan
2009. júl. 31. 21:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Kicsi csillag ez az oldal arra van!Amúgy meg ne osztogass tanácsoakt köszöntem!
2009. okt. 5. 20:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Nos PONTOSAN mit szed??? Ezt feltétlenül le kellett volna írjad, mivel egyáltalán nem mindegy. Ha tényleg fájnak a tökei, az bizony nem normális dolog (persze jó volna tudni mit szed!)

Szerintem ha súlyos forduljatok orvoshoz, ha nem akkor írjál nekem, hátha tudok segíteni. Tudtommal Pregnyltől (HCG) kéne csak előorduljon. Egyébként 19 év picikét korainak hangzik, jó lett volna még várni 1-2 évet.

A sok bunkóval meg ne törődj, fingjuk nincs a témáról de azért csak mondják a magukét! :)

2009. dec. 15. 19:16
 18/18 anonim ***** válasza:
A barátod, komplett idióta.
2010. jan. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!