A barátom szteroid tartalmú szurikat kap! Fájnak a golyói! Mit csináljon? El múlik neki? Várhatok szövődmények?
Nyugodtan leírhattad volna, hogy rólad van szó...
Ha tovább szúrja magát, nem fog elmúlni, tényleg impotenciát okozhat..
Bocsika, de orvostól is kaphat szteroidos szurikat, ha olyan baja van, ez esetben jelezni kell a dokinak. A hormon-egyensúly felborulása miatt van, amit a szteroid okozhat.
Ha meg egyénileg lövi magát vele, akkor azt mondom hajrá, az ilyennek nem kell úgysem a jó tanács.
csak egy sztori: ismerősöm szteroidozott, szép nagy is lett ( pasi) aztán azt hitte megváltja a világot, bele akart emelni egy elég nagy súlyba, 28 évesen olyan gerinc sérülést szerzett hogy majdnem lebénult és újra kellett tanulnia járni teljesen, és az egyéb mellékhatásairól nem beszélve.
Amúgy meg ha majd elfogy a pénze össze fog esni mint valami nejlonzacskó kb. 2 hét alatt.
én is edzek majd minden nap (heti 3 súlyzós+2aerobik), de pont ez a sport szépsége hogy ami célokat elértem azt saját erőmből értem el, és tök mindegy hogy te most csak 2 kiló izmot szedsz fel fél év alatt, azt is te csináltad meg...
aki meg doppingol az egy f@sz és nem érti a lényegét az egésznek
B.... már ki nem értitek lány vagyok ne így írjatok!
Figyelj már ide büdös a munka?Hm neked lehet nekünk nem 19 évesek vagyunk tanulunk mellette nyári munka nyári gyakorlat szóval ez nem jött be és hagy döntsük már mi is el ,hogy mire költjük!egy forintot nem kér erre az anyukájától!Nem azt kértem vádoljatok meg minket meg ilyenek!Csak h mi lehet ebből ennyi volt!igen ő is büszke lehet magára mert ha tisztán edz akkor is szép ki dolgozott teste van!Ha ő így érzi jól magát?
Kedves kérdező
Ahogy már sokan írták. Szövédményekkel jár, ami azt jelenti, hogy nemzőképtelen lesz. Illetve a szervezete majd egy idő után nem fogadja el a szteroid tartalmú szurit és felborol a háztartás illetve az izmainak is annyi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!