Mondtok sportot mely a tüdőt szélesíti?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne pénzbe kerüljön!2012. szept. 7. 23:25
11/20 anonim válasza:
Nekem nem, csak a törött és rosszul összeforrt bordám néz ki hülyén, teremben van egy srác akinek ilyenje volt, de szépen kidogozta, nem is látszik már. Ha rendesen, súlyzós edzéssel építesz izomzatot akkor el fog tűnni.
12/20 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi!
2012. szept. 8. 00:40
13/20 anonim válasza:
ja, tölcsérmellkas? az genetika, nem lehet rajta változtatni sokat. szívás, sajna a csajoknak se jön be...
14/20 anonim válasza:
Ha nem durva akkor rá lehet építeni, 2centi még nem a világ vége, egy-másfél év normális edzéssel el lehet tüntetni, mondom a srácnak is sikerült.
15/20 anonim válasza:
16/20 A kérdező kommentje:
13,azért kössz a bíztatást!Műtéttel rendbe lehet hozni,ilyet nem érdemes megműteni(orvos mondta)!Van valami vákuumharang,azt mondják az segíthet ilyeneken!Majd talán egyszer.....:(
2012. szept. 8. 01:54
17/20 kovpet válasza:
Egy volt osztálytársamnak ilyenje volt. Nem rég találkoztunk egy edzőteremben és most már elég izmos és nem láttam rajta egyáltalán. Persze nem vetkőztettem le és nem néztem meg 5 centiről, de régen így is látszott volna, most meg egyáltalán nem.
18/20 A kérdező kommentje:
Én is majd járok gyúrni,de csak majd 18 éves koromtól,nem szeretném elrontani az izmaim!Addig otthon nyomom a gyúrást,mellkas és hasizom,aztán pedig hát!
2012. szept. 8. 15:32
19/20 anonim válasza:
Miért rontanád el? Egyáltalán nem korhatáros, lehet 14évesen is, csak ésszel kell csinálni. Ne ülj fel a sok f*szságnak.
20/20 A kérdező kommentje:
Tudom én,de azért meg hülyeség kimenni,majd,időm van!
2012. szept. 9. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!