Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mondtok sportot mely a tüdőt...

Mondtok sportot mely a tüdőt szélesíti?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne pénzbe kerüljön!
2012. szept. 7. 23:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
mitmivan? tüdőt..? minek az neked? igyál sok alkoholt, az a májadat "szélesíti".
2012. szept. 7. 23:27
 2/20 anonim ***** válasza:
Ne kerüljön pénzbe?-futás.
2012. szept. 7. 23:27
 3/20 anonim ***** válasza:
Ne kerüljön pénzbe? -futás.
2012. szept. 7. 23:29
 4/20 A kérdező kommentje:
Vagyis a mellkast szélesíti,van egy kisebb bemélyedés a mellkasomon,ha szélesedik a mellkasom,akkor annál jobban tünik el,ezért kéne valami olyan sport!Tudtok,lehetőleg sokat mondjatok?!
2012. szept. 7. 23:31
 5/20 anonim ***** válasza:

Dobj már fel egy képet légyszíves, ugyanis több oka is lehet, ez alapján meg nem lehet biztosat mondani. Lehet hogy a csontozatod olyan, akkor meg túl sok mindent nem lehet kezdeni vele.

Egyébként nekem így elsőre a fekvenyomás ugrott be.

2012. szept. 7. 23:44
 6/20 A kérdező kommentje:
Elég szerintem ha annyit mondok "tölcsérmellkas",nézz utána,az enyém 2cm mélyen van bent,ami ugye itt nem számít sokat!Ha birok majd teszek fel!Addig is tanácsolj valamit,ha bírsz!
2012. szept. 7. 23:45
 7/20 anonim ***** válasza:
az izomzatodat kéne felépíteni rendesen, akkor nem látszana annyira a hibád.
2012. szept. 7. 23:59
 8/20 anonim ***** válasza:
Akkor jól tippeltem, izomzatot kell építeni. Állj neki edzeni, ha rákeresel akár itt is rengeteg kérdés van ezzel kapcsolatban, szemezgess.
2012. szept. 8. 00:02
 9/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen vagyok,de érdekes anyukám testvérémtől örököltem,ami ugye elég ritka lehet,ő neki sem nagyon vészes,de nem múlt el,csak annyi nekünk a különbség,hogy neki már születése óta meg van,nekem pedig serdülőkorom óta(14)!Most edzem mindennap otthon,futás,esetleg virtuális kajakozás(egy botot fogok és úgy csinálok vele,mintha kajakoznák),ezek nem lennének rossz tornák?
2012. szept. 8. 00:12
 10/20 A kérdező kommentje:
Mr.Flash neked is ilyen betegséged volt,vagy honnan ismered,mert ugye nagyon kevesen ismerik ezt?!
2012. szept. 8. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!