Mondtok jó sportokat?
14 éves fiú vagyok. Olyan sport kéne, ahol gyakran futnak, nyújtanak és az izmokra is sokat edzzenek (ja és lehetőleg ne csapatsport legyen)
A válaszokat előre is köszönöm! :D
foci, kosár, kézilabda, vizilabda,...
sok sport mellett kell a kondizás
tacfit commando tréning videókat nézz nagyon jók
Tae Kwon Do.Ott ezek naon fontosak.Vagy esetleg Shaolin Kung Fu,Ju Jitsu,Tai Chi,Savate,stb....
Az általad írt jellemzők leginkább harcművészetekre/küzdősportokra jellemzőek.
Első,írta,h ne csapatsportokat.
Köszi a válaszokat! :D
Utolsó! én úgy tudom hogy a küzdősportoknál (karate, kung fu judo) csak nyújtani szoktak sokat, futni, izomra edzeni azt nemigen szoktak. vagy én tévedek?
tévedsz is/meg nem is.
akik a testüket fegyverként használják, azok meg is edzik. lehet ismersz olyan edzéseket, ahol nem, de alapvetően ez szükségszerű eleme a küzdősportoknak és a harcművészeteknek is. de ne a rossz edzésekből indulj ki, vannak olyan kamu harcművészetek, ahol ütni nem tudnak... még nem tartunk ott, hogy ezeket az edzéseket megszüntessük.
futás: az említett edzéseken az intervallumos futást célszerű kiemelni, egy küzdősportoló, harcművész kevés hasznát veszi, ha 10km-t le tud futni szép lassan. sőt a testét erre a mozgásra állítja be, ami meg már kimondottan hátrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!