Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok, és felmerült...

Lorencz Edmond kérdése:

19 éves vagyok, és felmerült bennem az a gondolat, hogy jelentkezem az idegenlégióba. Szerintetek milyen edzés tervet állítsak magamnak össze? Milyen gyakorlatok legyenek benne?

Figyelt kérdés

2012. szept. 5. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Remélem tudod, hogy az idegenlégió nem igazán a viccességéről híres. De, mint minden hasonló hivatásnál, véleményem szerint a relatív erőnek nagyobb szüksége van. Így én azt mondanám, hogy Fegyencedzés, futás és akár kettlebell, vagy egy kevés konditermi edzés jót tenne.

A futás egyértelmű, intervallumos futás. A fegyencet is a könyvben megadott szisztéma szerint csinálod, a konditermes edzésre pedig az alap, itt is sokszor elhangzó edzéstervek tökéletesek. Ha kettlebellre adod a fejed, akkor pedig egy instruktort érdemes felkeresni, vagy pedig Pavel könyvét olvasod (persze ennél is el kéne menni egy edzőhöz, hogy megtanítsa a kezdő gyakorlatokat), és csinálod otthon, vagy pedig csoportos edzésen, amíg ki nem mész.

2012. szept. 5. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:

egyetértek az elsővel-a fegyencedzéssel és bellel-de talán a crossfit a legkomplexebb edzésforma.

erő és állóképesség.

de még ez mellé is be kell tenned a futást,azt nagyon kell tudnod.

és nem ártana ha elkezdenél ökölvívó edzésre is járni,ha bekóstol valaki ott,mert be fog,vagy lenyúlja a cuccod ne kelljen szó nélkül hagynod.

2012. szept. 5. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

nézd meg ezt nem tudom mennyire valóságos

Bear Grylls valami kalandját mutatja be a légióban

http://www.youtube.com/watch?v=OEluRnAKw_A

2012. szept. 5. 23:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez eddigi válaszokat, ötleteket! Legalább van egy kis kiindulási alapom.
2012. szept. 5. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Ott inkább az állóképesség számít.

Izomerőd egyszerűen azért nem lesz, mert egész nap és/vagy éjjel hajtanak mint a gép, ehhez képest ehetsz akármennyit, egyrészt nem fogsz eleget kapni, másrészt úgysem marad rajtad.

A helyedben szoktatnám magam a kegyetlen körülményekhez, futás hidegben, melegben, étlen, szomjan, egy kis közelharci alap innen-onnan. Esőben, hóban, télen próbáld ki a szabad ég alatt alvást, gyalogolj egész nap fáradásos törés nélkül. Ezentúl zuhanyozz hideg vízben, télen folyamatosan legyen nyitva az ablak a fürdőszobádban, szobádban.

Ha még ezután is akarod, akkor nem lesz probléma. Ha úgy veszed észre, nem bírod ezeket, akkor ne menj oda.

2012. szept. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!