Zsír a barátunk, ha rögtön ledolgozzuk (eddzünk). Felgyülemlett zsírt (nagy pocakot) át lehet konvertálni kar/láb/hasizommá, vagy nincs mese, előbb le kell adni, aztán jöhet csak a lapos has?
Napi egy óra biciklizéssel - mellette néha egy óra úszás, futás és hasprés - mennyi idő alatt (hét, hónap) lehet leadni hét kiló felesleget?
F/28
Vannak bajok.:) Nem lehet átkonvertálni, mert zsírszövetből az életben nem lesz izomszövet.
Szálkásító diéta kell+aerob edzés+súlyzós edzés.
Heti 0,5-1 kg fogyás a megfelelő ütem, ha jó a diétád.
tehát a nagy pocakot át akar "vezetni"nagy karráD:DDDDDDDDD
amúgy is zsírból nem lesz izom.leadni?1hónap alatt,de veszel egy jó spurit vagy exet és 2nap:DDDDDD
Epic fail a tudod mid! :)
Ha azt írom "megaszondta", akkor rögtön százan jönnek majd, hogy "hülye vagy, ilyen szó nincs is!" - hát dehogyis nincs, itt van tessék! :D Gyengébbek kedvéért poén - illendő lenne annak is felfogni. Különben megpartícionálom bozótvágóval az arcokat! :)
Komolyra fordítva a szót, akkor ahogy leírtam - mese nincs, le kell adni, aztán jöhet csak a kockahas? (De gyűlölöm, hogy szeretem a csokoládét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!