Ha abbahagyom a kreatin szedését akkor tényleg visszafogyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék edzés mellé kreatint szedni, hogy könnyebb legyena tömegnövelés, de sok helyen hallottam, hogy felesleges mert csak vizet tart az izmokban és amint abbahagyom szedni, leereszt. Ez igaz?2012. szept. 3. 13:28
21/23 A kérdező kommentje:
Vagy inkább mesélj a tudásról amit 15 évesen jó lett volna tudnod:D
2012. szept. 3. 19:35
22/23 anonim válasza:
Én úgy szoktam kreatint szedni, hogy kiszámolom x időre, de a végét mindig elhúzom. Tehát konkrétan nem hagyom abba egyik napról a másikra, hanem amikor már látom hogy kevés a cucc:D akkor egyre kevesebbet és kevesebbet szedek, míg nem a végén már szinte mikro adagokat, így nem az van, hogy egyik nap még egy teljes adagot szedek és a következő nap már semmit, mert lejárt a kúra.
Remélem, érthető voltam.
23/23 anonim válasza:
Nem akarok offolni, így a beszámolóm elmarad, lényeg, hogy én is sz@rul kajáltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!