Ha abbahagyom a kreatin szedését akkor tényleg visszafogyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék edzés mellé kreatint szedni, hogy könnyebb legyena tömegnövelés, de sok helyen hallottam, hogy felesleges mert csak vizet tart az izmokban és amint abbahagyom szedni, leereszt. Ez igaz?2012. szept. 3. 13:28
12/23 anonim 

válasza:

Ezen a lufikovics bélán majdnem röhögtem egy nagyot :)
A kérdésre a rövid válasz, hogy nem igaz.
Viszont...addig ne is gondolkodj kreatinon, amíg ....DOBPERGÉS.....hogy áll az étrended???
13/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsónak: étrendem amit otthon kapok:D
2012. szept. 3. 18:41
14/23 anonim 

válasza:

Akkor az nem tökéletes még.:)
15/23 anonim 

válasza:

Kakaós csigától,meg újburgonyafőzeléktől nem fognak izmok nőni!!Első az étrend s utána érdemes kreatint szedni!Igaz-e Montez?
16/23 anonim 

válasza:

Abszolút így van, az étrend a legfontosabb.:)
17/23 anonim 

válasza:

Ejj, ejj, látjátok, srácok, valahogy mindig kiderül, hogy az a fránya étrend nincs rendben. :)
Tudjátok, abban reménykedem, hogy ha elégszer felhívom a kérdezők figyelmét a kaja ügyre, akkor a mátrix operátora kegyelemből visszaküld engem az időben 15 éves koromba a mostani tudásommal, hogy ne parizeres zsömlével akarjak izmot növelni.
18/23 anonim 

válasza:

Akkor még én is úgy nyomtam + Sportrobi fehérje ment. Na azt ne tudd meg, hogy milyen sz@r volt.:)
20/23 anonim 

válasza:

Ennyivel nem úszod meg...mesélj csak a sportrobiról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!