Ha a kretin monohidrát nem jött be (semmi hatása) akkor mit ajánlanátok? A scitec oldalán nagy sok kreatin tabletta, kapszula stb van De melyiket?
Ha a monohidrát por formában nem jött be, akkor a tablettától sem szabad sokat várni, az még egy rosszabb formája is a kreatinnak, ráadásul gazdaságtalanabb.
Ha a kreatin nem jött be, végig kell gondolni, rendben volt-e a szedése, és az étrend teljesen oké-e??
a hatást igaz test súly növelésben érted?
hogy szedted,hogy nézett ki a kúra?
tömegnövelő étrend megvolt rendesen?
Rendesen szedtem nem hagytam ki egyet sem 1 hónapos volt a kúra a szedésének megfelelően. Tömegnövelő étrend megvan.
Igazából vártam volna azt a "bevizesedést" kicsi vastagodás de semmi.... dkg-ban sem
próbáld ki az AKG-t de az jóval drágább lesz viszont elvileg jobb.
ha az sem működik akkor szerintem hanyagold,mert ezek a legjobbak.
ha ezek nem működnek akkor a többi fajta sem valószínű hogy fog.
poiu
nem nem csak ennyi,segíti a tápanyag beépülését azaz közvetve izom építés is a egyik hatása.
Az izom gyorsabb pihenéséhez, könnyebb frissüléséhez jó még a citrulin malát és a HMB a Kreatin mellett, vagy akár helyette is, amíg a kreatinnál a kihagyás, a pár hónapos pihenő tart.
Egyébként ha megvolt a kretinnal a pihenő akkor az és a HMB együtt a legjobb. Sőt pluszban még a ..malát.
Ez nem tápanyag, arról mindenképp külön gondoskodni kell.
Aztán az is lehet, hogy most azért nem hat úgy a kreatin mint korábban, mert a rágó tablettáról a por formára váltottam. A tablettából az előírt napi 5 szemnél kevesebbtől (a rendszeres folyamatos napi kettőtől is akár) úgy beduzzadt a testem, hogy sokszor már alig kaptam levegőt, annyira felfújt, ezt a port meg szedhettem az előírt adagban, szinte semmit nem éreztem tőle.
Abból gondoltam, hogy már hozzá szokhattam, de lehet, hogy a por alakban valami nincs benne ami a rágótablettában benne volt még mellette, ezt tényleg nem tudom, csak a váltás utáni hatástalanságából gondolom.
Most erre váltottam, amit valamiért nem érzek hatásosnak.
Vagy a hozzászokás (tavasz óta), vagy mert a tablettában még van valami.
A váltás előtt még éreztem a rágó tablettától a bedurranást és feszülést, az új por alakútól már nem érzem. Na nem baj, most mindenképp ki kell hagyni egy időre, aztán majd jövőre folytatom.
Közben nem vártam tovább a kreatin kihagyással, mert ki akartam menni tekerni egyet a Pilisbe a Prédikálószéknél levő új kilátót akartam megnézni. Szóval a múlt héten kedd-szerda környékén elkezdtem megint szedni a kreatin rágótabletta formáját.
Három napig szedtem és pénteken, kicsit már későn, du kettőkor elindultam bringával a túrára. Út közben még szedtem a HMB-t az L-karnitint és a citrulin-malátot és még BCAA-t is vettem be út közben négyszer. BiotechUSA izotóniás ital porból kevertem 2.5 dl italt ami odaúton mind elfogyott kb 5-szöri alkalommal. A vizet külön tiszta ivóvízként vittem be. Így külön jobbnak tartom mert külön más adagolásban lehet inni. A szénhidrátot mint gyors energiát müzli szeletekkel pótoltam, de azt is több kicsi részre elosztva, hogy ne terhelje meg az emésztés a keringést.
Az eredmény a kreatin kihagyást követő újra kezdett, három napos szedés után is erősebb voltam mint általában előtte idén, amikor nem tartottam semmi pihenőt a kreatinban.
Ahol az erdei aszfaltról letérünk a felfelé futó erdészeti köves szakaszra, ott korábban általában csak rövid szakaszokban tudtam felmenni. Most lassan folyamatosan feltekertem gond nélkül. Igaz, volt benne a fenti részen egy rövid de nagyon meredek mászós emelkedő, ahol csak tolva tudtam most is felvinni a biciklit, de előtte és utána már mindenhol feltekertem. Még a három szintes kilátóba is felvittem a kb 20 kilós bringát, nehogy elvigyék lentről.
A lényeg, hogy jókora lökést adott ez a néhány étrend kiegészítő.
Itt egy út közben készült fotó az egyik kilátó pontról:
A múlt évben az erdő telepítés miatt kifeszítettek egy vadvédelmi hálót, az látszik a képen.
Korábban még szebb időben is készült itt fotó, ahol nincs a zavaró háló és látszik ott lejjebb a visegrádi vár is:
A meredek résznél kapcsoltam be a kamerát, ahol feltolni sem volt egyszerű, utána még kifújtam magam aztán felültem megint..
itt a videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=S2-BqEEwy3k&feature=youtu.be..
Szóval jók ezek a szerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!