Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megtartható egyáltalán így az...

Megtartható egyáltalán így az elért eredmény?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok sok dologgal a testépítéssel kapcsolatban, azthiszem ezt szabad így mondanom. Az a helyzet, hogy elég vékony vagyok vagy inkább voltam. A suli végén 190 cm voltam és 70-72 kiló. A magasságom nem változott, de az osztott edzésnek és az étrendre odafigyelésnek köszönhetően a súlyom igen. Most kb 78 kiló vagyok, de elfogyott a tejsavófehérjém. Tudtam, hogy a nyár végére el fog fogyni, de nem is terveztem előre, mert azt gondoltam, hogy majd úgyis lesz vhonnan. Viszont anyagi gondok miatt most nem tudok hozzájutni, de majd megpróbálom beszerezni minél előbb.

A kérdésnek a lényege igazából annyi, hogy meg tudnám-e tartani az elért "fizikumot" ha egy ideig nem jutok tejsavófehérjéhez. Talán jelent valamit, hogy most jutottam súlytárcsákhoz. Ez az én esetemben soknak számít, mert egy rakás szar az erőnlétem.

Tettem már fel itt kérdést, hogy van két kézisúlyom és nem valami jó étrendem el lehet-e érni ezt azt. Jöttek a válaszok, hogy túl nagy hangsúlyt fektetek az izolációs gyakorlatokra meg hogy nagyot tévedek ha azthiszem, hogy két kézisúllyal bármit is el lehet érni. Osztott edzést végeztem a nyáron mivel előtte már elkezdtem kisebb súlyokkal és magas ismétlésszámmal edzeni heti 3 egész testes edzéssel. Minden edzés után rögtön ittam 2 adagolókanál tejsavófehérjét+ 50 g szőlőcukrot. A napi tápanyagbevitelt nem mértem hiszen ha lemérem akkor is ugyanannyit viszek be szóval nem láttam értelmét, ennek az is az oka, hogy nem tehetem meg, hogy napi 3-5 csirkerizst egyek. Szóval próbáltam minél jobban étkezni minél többet és helyesen edzeni. El is értem valamit, de most megtorpantam, mert ugye elfogyott a cucc és tisztában vagyok vele, hogy ha kevesebbet fogok enni fogyni fogok, de azért igyekezni fogok többet és többet enni amíg meg nem oldódik a helyzet. A szőlőcukor továbbra is marad és mellé eszek majd valamit. Ja és így a végén megjegyzem, hogy pár hónap múlva leszek csak 17 éves.

Köszönöm annak aki végigolvasta és elnézést ha írtam néhány fas.zságot véletlenül, de elég fáradt vagyok már..

2012. szept. 2. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tudod a szilárd kajából fedezni a kiesett proteinturmix mennyiségét is, akkor nem esel vissza, mivel meglesz a tápanyag.

[link]

2012. szept. 2. 23:20
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a cikket montez:)

igazából tudom, hogy ilyen egyszerű a válasz, csak ideges vagyok az egész miatt..

2012. szept. 2. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi: több kaja kell így.
2012. szept. 2. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:

A kérdező egyetlen mondata fontos: nem teheti meg, hogy napi 3-5 alkalommal csirkerizst egyen, és fehérjét sem tud venni. Ez így nem jó.

192 vagyok, tudom, milyen érzés kib#szott vékonynak lenni, nekem összvissz 2 ötletem van:

Ha nem tudsz minőségit enni, akkor egyed azt, ami van otthon. Ettől kevesebb izom, és több zsír jön fel. És persze nem túl egészséges. 19 évesen így csináltam (akkor fingom se volt az ún. tömegnövelő étrendről), egy 90 kg-os csekély izomzatú hájas napközis lettem.

De még mindig jobb volt 90 kg-osnak lenni, mint 70 kg-os csontkollekciónak. De ez utóbbit is választhatod.

Anyagilag nem tudod megoldani, vagy a szülőknek nem tetszik, hogy a kicsi fiuk gyúr?

2012. szept. 3. 15:40
 5/6 A kérdező kommentje:

igazából mindkettő nem is nagyon szeretik és anyagilag sincs olyan helyzet hogy megengedhessem

hájas napközis nem leszek, mert nagyon nem vagyok hízékony

2012. szept. 3. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
A testedzés hosszútávon ér valamit, és sajátos életmódot igényel. Ezt most nem tudod teljesíteni. Hamarosan úgyis dolgozni fogsz, és onnantól már menni fog.
2012. szept. 4. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!