Diéta alatt az edzés utáni turmixba hány gramm gyors felszívódású CH-t kell tenni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 16:14
1/22 A kérdező kommentje:
valamint fehérjét? bocs kihagytam
2012. szept. 2. 16:15
2/22 anonim válasza:
0,5*ttkg fehérjét és semennyi gyors ch-t.
3/22 anonim válasza:
Az elején lehet tenni ch-t, bár én már a vége felé is néha töltöttem fel vele, mert laposodott az izom, de legtöbben azt ajánlják, hogy diétában protein+10g glutamin vagy/és BCAA menjen. BCAA mehet edzés előtt és közben is.
4/22 A kérdező kommentje:
akkor az edzés utáni turmixba csak fehérje, glutamin meg bcaa kell?:O
2012. szept. 2. 18:08
5/22 anonim válasza:
Igen, de ez genetika függő is,pl, aki nem annyira hízékony és nagyon belaposodik szálkásításnál, annál néha belefér kevesebb 20-30g gyors ch is edzés után, de bele kell számolni a napi bevitelbe.
De egyébként elég lehet a protein+glutamin és ha van még BCAA, akkor az is mehet.
6/22 A kérdező kommentje:
2012. szept. 2. 18:24
7/22 anonim válasza:
Nem okoz, de most nem szálkásító diétáról kérdeztél?
8/22 A kérdező kommentje:
de
2012. szept. 2. 18:28
9/22 A kérdező kommentje:
miért mit hitté milyen diéta?:O
2012. szept. 2. 18:30
10/22 anonim válasza:
Mi ez a stílus? Én normálisan válaszoltam.
De akkor jobban elmagyarázom: szálkásító diétában nem kell annxi gyors ch, tömegnöveléskor pedig KELL 40-50g edzés után. Stim??
És a tömegnövelő étrend is egyfajta diéta, mert tudod mit jelent a diéta szó?: speciális étrend. Na erre varrj gombot kisgyerek. Én tudok normálisan is írni, de utálom ha a segítségemre flegma reagálást kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!