Tömegnövelő étrend mellőzése?
Szóval már egy ideje konditeremben gyúrom a vasat de az a probléma hogy örülök ha hó végére sikerül megoldanom tudjak venni tápkieget és legalább abból bevigyem a fehérjét mert egyszerűen nincs pénzem minden nap a csirkemell+rizs kombót megvennem, szóval tanácsotokat szeretném kérni hogyha nincsen meg a fehérje meg szénhidrát bevitelem a csúcson akkor el is felejthetem ezt az egészet?
Odafigyelek hogyha eszem akkor sokat egyek, bár tudom hogy nem a kaja mennyisége meghatározó hanem a minősége meghogy mennyire funkcionál mint tápanyag, de sajnos nem tudok mit tenni anyagi hátrányok miatt.
Tápkieget is úgy dobok össze hogy veszek 1 kiló maltodextrint meg valami olcsó fehérjét.
Nagyon szeretek edzeni, ez az életem és még nagyon sok ideig folytatni szeretném, csak félek ez nagyon hátráltató tényező.
Mit gondoltok? Tanácsokat kérnék.
Kezdetben ezek nélkül is lehet némi változás, bár ha komolyabb eredményeket szeretnél, akkor az étrend elengedhetetlen, ez sajnos egy ilyen sport.
Javaslatom, hogy gondolkodj olcsóbb tápanyagokban, egy hasonló kérdésre tegnap is már válaszoltunk.
A szénhidrátrész nem olyan költséges, rizs, zabpehely reggelre, nem tesz ki nagy költséget, ahogy a zöldség sem.
Húsból bár a legjobb a csirkemell, tömegelés alatt mehet a csirkecomb, hal (tengeri lehetőleg), pulyka is esetenként. Fehérjeforrásnak továbbá a túró, tojás sem drága, fehérjének kevert fehérje, Power Protein, vagy Power Pro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!