Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen kezdő tornász gyakorlat...

Milyen kezdő tornász gyakorlatok vannak rúdon?

Figyelt kérdés

linkeket videókat stb...

köszi

2012. szept. 1. 15:07
 1/6 peti4000 ***** válasza:

Bocsi, tudom, hogy nem valasz a kerdesedre, de noi tornaban negy szer van es egyik sem a rud...

Felemas korlat, ugras, talaj es gerenda.

Csak azert irtam mert en tornasz vagyok es talan rosszul tetted fel a kerdest!

Udv

2012. szept. 7. 08:04
 2/6 A kérdező kommentje:

de én nem női tornára gondoltam, honnan veszed hogy erre gondoltam, szó nem volt a női tornáról, ha meg tornász vagy mért nem válaszoltál a kérdésre, baz+ ez akkora pusztító alpáriság volt amit csináltál, hogy fáj.

itt egy link hogy tisztába tegyük a dolgokat:

http://www.youtube.com/watch?v=txkQQ2TUWTI&feature=player_em..

tehát ilyen gyakorlatokra gondoltam, ezeknek is nagy részét rúdon végzik ha jól tudom, látom, vagy nem tudom akkor minek nevezik azt, ha van egy vasból készült henger alakú cső, ha nem rúdnak.

2012. szept. 8. 11:22
 3/6 anonim válasza:
Kicsit késve bár...de ez nem tornászat...ez egy utcai rokonága az ún. street workout...ha esetleg még mindig válaszokat vársz én szívesen válaszolok. :)
2013. júl. 21. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
ja válaszolhatsz, köszi
2013. aug. 27. 13:18
 5/6 anonim válasza:
2013. szept. 18. 13:43
 6/6 Anonymus8878 válasza:
stíluson változtatni kéne öcsi.
2013. dec. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!