Csigás keresztezésnél azt mondják vagy mellhez vagy csipő elé húzd le a csigát. De amikor a Youtube-on nézem a videókat, általában azt látom, hogy kb. a felső hasizomhoz viszik. Akkor most hogy?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 16:33
1/9 JayC válasza:
mindenki úgy csinálja, ahogy a legjobban érzi. van aki a melle magasságában húzza, szinte vízszintesen, és van aki a derekáig húzza le, pl. én is lefele szoktam, jobban érzem a mellem.
2/9 A kérdező kommentje:
Ó, akkor ez tulajdonképpen egyéni kérdés (azaz egyéntől függ)? Értem, köszi! De mégis fura, hogy az van leírva, hogy derékik vagy mellig, aztán a fickó meg (a Muscle & Fitness DVD-n) lehúzza a középső hasizomig. o.O
2012. aug. 30. 16:43
3/9 anonim válasza:
Ezek nem szentírások, csak útmutatók. Aztán ki kell tapasztalni hogy hogyan érzed legjobban a megdolgozandó izmot.
4/9 A kérdező kommentje:
És azt kérdezném még, hogy kb. meddig érdemes lehajolni? :D Én kb olyan kicsit, ameddig érzem a középső mellizomban és az alsóban a nyomást. Ti? Tanácsok? Köszi. :)
2012. aug. 30. 16:45
5/9 anonim válasza:
Látom kezdő vagy még, addig meg inkább hanyagold ezt a gyakorlatot, maradj az alapoknál. Ha már tapasztaltabb leszel, tudni fogod, hogy a jó.
6/9 JayC válasza:
így van, vannak ennél sokkal fontosabb gyakorlatok, az alapokra kell helyezni a hangsúlyt: fekvenyomás, ferdepadon, TÁROGATÁS 1KEZESSEL... etc.
7/9 A kérdező kommentje:
De mi jó származik abból, ha hanyagolom? :D Az általad leírt gyakorlatok már mennek. :D Köszi
2012. aug. 30. 17:15
8/9 JayC válasza:
semmi "jó" nem származik abból ha abbahagyod, csupán arra szeretnénk rávilágítani, hogy nem ettől lesz nagy melled.
nem hiába javasolják a legtöbben a szabad súlyos gyakorlatokat, hisz az hozza legjobban a tömeget.
9/9 anonim válasza:
Az, hogy ha még ilyeneket írsz, hogy középső mellizom, nem hiszem el, hogy annyira tapasztalt lennél és ez nem egy kezdő gyakorlat. Tudni kell személyre szabni, tudni kell érezni, hogy hogyan a legjobb, ezt meg egy kezdő nem tudja megcsinálni és amint látható te se, hiszen azt hiszed, hogy le tudjuk neked írni, hogy hogyan KELL csinálni, de ezt nem lehet megmondani, mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!