Ezt az edzéstervet szerintetek érdemes naponta csinálni? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Szóval kb. 7-8 hónapja edzek itthon a következőket csinálom:
Fekvőtámasz: 50, 40, 3X30
Tolódzkodás: 4-5X10-20
Hasprés: 3X40, 30
Felülés törzsfordítással: 2X30
Lábemelés:3-4X30-40
Oldalemelés2X30
Koncentrált bicepsz: 4-5X20
Egy haverom mondta még annak idején, hogy ő is kb így csinálta én valamennyit változtattam rajta és elég jól fejlődök is, de pár hete megállt a fejlődés.
Szerintetek mit csináljak mit változtassak még? kaja tápanyag bevitel rendben van...
2012. aug. 27. 02:31
11/13 anonim válasza:
Szerintem heti 3-szor végezd, vagy ha 4 napot akarsz, akkor bontsd fel két részre és akkor mehet két A és két B nap egy héten. Viszont akkor több gyakorlatot is betehetsz.
12/13 anonim válasza:
Lábra nem edzel???Altested nincs (persze ezt nem gondolom komolyan)Futás,,, guggolás,,,ugrálókötelezés(kétlábbal majd egylábakkal balláb majd jobb láb csináld ),,,sprintelés
13/13 anonim válasza:
Főleg lábra sprinteljél fussál és guggoljál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!