Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezt az edzéstervet szerintetek...

Ezt az edzéstervet szerintetek érdemes naponta csinálni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Szóval kb. 7-8 hónapja edzek itthon a következőket csinálom:

Fekvőtámasz: 50, 40, 3X30

Tolódzkodás: 4-5X10-20

Hasprés: 3X40, 30

Felülés törzsfordítással: 2X30

Lábemelés:3-4X30-40

Oldalemelés2X30

Koncentrált bicepsz: 4-5X20

Egy haverom mondta még annak idején, hogy ő is kb így csinálta én valamennyit változtattam rajta és elég jól fejlődök is, de pár hete megállt a fejlődés.

Szerintetek mit csináljak mit változtassak még? kaja tápanyag bevitel rendben van...

2012. aug. 27. 02:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
saját súlyos edzéstől max erősödést várhatsz és minimális testúlygyarapodást. Nem véletlenül járnak konditerembe az embere, súlyok nélkül sose hízol.
2012. aug. 27. 03:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, saját testsúlyos edzéstől nem fogsz nagy izmokat összehozni, ahhoz nagyobb terhelés kell és persze tömegnövelő étrend.

Naponta nem végezném az edzéseket, mert nem tudsz regenerálódni. És kellene bele lábedzés is, ami elősegíti a felsőtest fejlődését is.

2012. aug. 27. 05:47
 3/13 poiu ***** válasza:
Igen, a magas ismétlésszám innentől csak az állóképességedet növeli (ami egyébként nem rossz dolog), de izomtérfogatot már nem. Valószínüleg ezért álltál le. Ha valamiért nem tudsz súlyzós edzést csinálni, próbáld ki a fegyencedzést. Ott találsz pl olyan fekvőtámaszt, amit nem tudsz 30-szor ismételni... Szerintem is kevés a láb, a húzódzkodás pedig semmiképpen sem maradhat ki.
2012. aug. 27. 10:38
 4/13 A kérdező kommentje:
ja igen a húzódzkodás kimaradt, de szoktam azt is...
2012. aug. 27. 13:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Pontosan mit jelent nálad a rendben lévő kaja és tápanyagbevitel?
2012. aug. 27. 13:17
 6/13 A kérdező kommentje:
ahogy számoltam 3-4g X testkg fehérje meg van...
2012. aug. 27. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Az úgy nem lesz jó.

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. aug. 27. 13:27
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, de a fehérje akkor meg van esetleg a ch-t kéne kicsit növelnem
2012. aug. 27. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:

A fehérjéd még sok is tömegnöveléshez, a ch-t növeld.

Szálkásításkor kell 3g*ttkg, mert olyankor alacsony ch van és a magas fehérjebevitellel érjük el, hogy ne veszítsünk izmot. De tömegelésnél felesleges ennyi (3-4g*ttkg) fehérje, mert csak drágább lesz tőle a székleted:)

2012. aug. 27. 13:33
 10/13 A kérdező kommentje:
és szerintetek akkor hány naponta csináljam, ha esetleg maradok ennél?
2012. aug. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!