Vékony vagyok, de semmi izom! Hogyan kezdjek neki, hogy ez változzon? 19/L
Súlyzós edzés és tömegnövelő étrend kell;
1. 27 éve edzhetsz rosszul is, jól is, ugyanez igaz 1 hónapra meg 200 évre is
2. az általad ajánlott oldal a létező legjobb magyar oldal, a profik oldala, akik messzemenően érdekeltek a táplálékkiegészítők árusításában
3. sokmindentől fejlődsz, de a HST-től a legjobban
várom a válaszod :)
Eleve baromságot írsz ezzel a jól és rosszul edzéssel. Tudod miért? Mert mindentől lehet fejlődni EGY IDEIG!!!
Tehát a lényeg a változtatás. Gondolod nagyon okos, hogy én 27 évig ugyanazt csináltam és nem próbáltam kismillió edzéstervet??
Kicsit olvassál, itt egy cikk:
A HST is jó lehet egy ideig, de pl egyetlen profit sem ismerek aki ezzel készült volna fel versenyre, soha nem olvasol ilyet!
Ja, Illés Norbiék nyomatják a tesztoszteron.hu-n azt tudom, de ha elolvasod a felkészülési terveit az sima osztott, nem érdekes?
A lényeg a változás, mindentől lehet fejlődni egy ideig. Ezzel a mondattal el is mondtad a lényeget, én is kipróbáltam kismillió módszert.
De, furcsának találtam, képzeld, hogy ha a HST olyan jó, a profik miért nem úgy csinálják? Azért, mert a profik szteroidoznak, ennyi az egész. Illés Norbi is.
Olvassál egy kicsit, ne ajánlgasd nekem az olvasást, kicsit többet olvasom nálad, elhiheted, de fejezd be a személyeskedést, nem engem kell legyőznöd, hanem a vélemények egyeztetésével kell közelebb jutnunk az igazsághoz.
Éppen ez a gond, hogy nincs igazság. Nem mindenkinél válik be ugyanaz a módszer. Sőt, ahogy írtam is, változtatni kell idővel.
Azt meg gondolom te sem hitted, hogy nem tudtam, hogy a profik koxolnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!