Hogyan edzek, fogyjak? 10kilót már fogytam most hogyan tovább?
196cm magas vagyok 2hónappal ezelőtt 84kiló voltam,mostanra elég sok felesleget leadtam 72kiló vagyok,de megálltam a fogyásban.Napi szinten kardióedzést végeztem és néha aerob edzést is.Természetesen diétázok is.Már csak pár kiló zsír van rajtam ami zavar az pedig a hasam alsó részén a köldökömnél és ezt nem tudom leadni.
Milyen típusú edzést végezzek?Folytassam a kardiót?Aerob?Súlyzós edzést?vagy próbáljak meg szigorúbb diétát?
11% test-zsírszázalékot számoltam.Még mennyit kéne leadnom hogy látszon a hasizmom?Most is látszódik egy kicsit,de ha befeszítem akkor már szépen látszik,kivétel a köldök környékén ahol eltakarja a zsír.
Ha kevés zsír van, akkor mehet a tömegelés előbb. Először 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig, pl hétfő-szerda-péntek.
Majd utána válthatsz 3 vagy 4 napos osztott edzésre.
A bodybuilder.hu-n találsz a bal oldali menüsorban edzésterveket.
Tömegnövelő étrend is kell, azt is találsz ott, de holnap majd linkelek, mert most csak telóról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!