Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? :D

Mi a véleményetek erről? :D

Figyelt kérdés

Érdekesnek találtam asok kérdésben itt gyk-n hogy sokan szidják pl. a power protein-t, de shop builderen-en a toplistába(megvásároltak közül miből visznek legtöbbet) elég "helyezésen" van! itt egy link is róla: [link]

és a 6.-odik helyen áll. És szerintem én is rendelek egy vödörrel! :D Annyira akkor nem lehet sz@r. :D ne hurrogjatok le csak meglátás:D

2012. aug. 25. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem a legjobb a szója, de sok embernek erre van pénze, azért fogy. Ha nem lenne válság, akkor nem ezt vinnék.:)
2012. aug. 25. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
az meg lehet könnyen:D de ezek szerint használ az is jó étrenddel stb.. :)
2012. aug. 25. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó étrenddel persze, hogy használ. csak tudd, hogy edzés után jobb lenne egy tejsavóprotein.
2012. aug. 25. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
hát én nagyot csalódtam...én is igy gondoltam mint te,de amint megvettem már bánom mert ugye jó nem az ize miatt isszuk de már rendesen a gyomrom is szétmegy tőle ha rágondolok lekell gurítani...szóval jó étrenddel hozza mivel jelenleg is szedem csak hát undorodom tőle de hát ez van ezt kell szeretni ettől függetlenül jónak tartom nagyon is..
2012. aug. 25. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy bolt toplistán mit hoz ki vezető terméknek, az egy dolog. Valószínúleg, ha lenne egy power proteinnel megegyezző protein 300ft-tal olcsóbban akkor az lenne a vezető helyen. Természetes dolog, hogy akkor amikor a pénzből van a legkevesebb, akkor a legolcsóbb termékek a legkelendőbbek. Ismeretségi körömben többen próbálták ki először és UTOLJÁRA. Nekem egy adag, mint kostoló egy életre elegendő volt. Hányingerem van a szója fűrészporos undorító ízétől. Meg lehet az én gyomrom kényes.

Nem igazán helyes vásárlási forma, hogy ez alapján döntöd el, mit vegyél. Főleg protein esetében, ami az alap tápkiegek esetén. El kell döntened gyors vagy lassú felszívódásút szeretnél, tömegelés, vagy szálkásítás a cél. Netán az egészség megőrzése az elsődleges. Ezt követően amit okvetlenül figyelned kell a protein készítmény biológiai értéke, hány %-os a protein tartalom. Vannak e + hasznos alapanyagok a dobozban, mint hozzáadott BCAA, Leucin, HMB, emésztőenzim, vitamin komplex. Mennyi szénhidrátot tettek még bele, vagy ezzel a termékbutítással nem éltek. Esetleg nulla a zsír benne?! Az asszimilációért felelős pl. ecdyson-t tettek-e bele?!? Amennyire lehet kerüljük, vagy próbáljuk meg kikerülni az ASZPARTÁM, GUARGUMI és XANTÁNGUMI tartalmazókat. Végül az ára a lényeges!!

A Power Protein egy szója alapú protein. Mivel idehaza nincs törvényi rendelkezés arra, hogy a gyártó %-os arányban jelezze kevert fehérje esetén miből mennyi van, ezért a "játék" a vevőkkel itt kezdődik. Nem mindegy sem anyagilag sem izomfejlődés viszonylatában, hogy mennyi az annyi? Feltételezések szerint meg lehet hogy akár 80%-os szója is lehet a dobozban.

[link]

Szójafehérje 74-es BV értékű (whey esetében akár 159-es is lehet) ez az érték azt mutatja meg, hogy a szervezet a fehérjét mekkora mértékben képes felhasználni. Ebbe a BV értékbe beleszámolják, hogy az adott fehérjeforrás milyen összetételű aminosavból áll, milyen vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Amennyiben az EAA aminok közül hiányzik valamelyik (mindenki tisztában van az EAA ezen belül a BCAA-ak fontosságára), akkor az egy alacsony BV értékű, hiszen a fehérje beépülése nem megfelelő lesz. Természetesen mint minden mérési módszernek, úgy ennek is vannak előnyei és hátrányai.

2012. aug. 26. 07:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem tudom kinek milyen gyomra van ,nekem pl. kajától nem szokott bajom lenni, ha nagyon erőset fűszereset eszek akkor se:D
2012. aug. 26. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Az éticsiga pörkölt a kedvencem :D
2012. aug. 26. 18:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Biztos finom, még nem ettem:D xD
2012. aug. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!