Erről a tömegnövelésről mi a véleményetek? (lent)
Korrekt vagy találtok benne valami kivetnivalót,illetve mivel egészítenétek ki,ami hasznos lehet?
"Étrendkiegészítők nélkül a növekedéshez szükséges kalória, vitamin, ásvány bevitelt csak egy speciális étrenddel tudjuk biztosítani. "
Igaz,nem fejtette ki mi az a speckó étrend de megemlítette azért;)A 7. pontnál sztem ott fejti ki a "tömegnövelő edzést". Nehéz súlyok növelik az izomtömeget ugye?
Igen tömegnövelő étrend és ha nincs meg a kellő mennyiség utána kell a táp.kieg.
De az előbb írtam, hogy nincs tömegnövelő edzés mivel így nem különböztetjük meg de egyébként igen nagy súly kisebb ismétlés számmal(8-12) de szálkásításnál is nagy súly kisebb ismétlésszám van szóval nincs tömegnövelő és szálkásító edzés. :)
Ez az írás előrébb helyezi a táplálékkiegészítőket, mint az étrendet, ezzel a szememben meg is pecsételte magát.
Ezen felül még az edzést is fontosabbnak tartja mint a táplálkozást és ezzel végleg elvágta magát nálam.
Ettől függetlenül ír néhány jó dolgot, de számomra hitelét vesztette a cikk.
A többiek már leírtak szinte mindent, de nekem az is vicces, hogy eddzünk reggel. Na ez az ami mindenkinél más-más teljesítményt hoz ki, de általánosságban elmondható, hogy pont a délutáni edzésed lesz a jobb minőségű, mivel akkorra vagy betöltve tápanyagokkal.
Meg eleve tömegnövelő edzés?? Az étrend a legfontosabb és ezt nem is hangsúlyozza, szóval vannak itt hibák, de inkább azt írnám, hogy felületes a cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!