Erről a fehérjéről mi a véleményetek? (bővebben lent, sürgős)
[link] csak 1 fehérjére telik. edzés után dextrózzal innám. sok jót halottam róla és Amerikába az on whey mögött van közvetlen.
Reggel este edzés után innám. A másik a syntha 6 lenne.
Hát hallod, még ne menj háziasszonynak.
Oké, hogy jó márka, de egyrészt csak 1800 gramm, és ennyiért 2270et is adnak, másrészt oké, hogy ennyire komplex, de ha csak edzés utánra kell, akkor felesleges bele az a kazein. Sőt, hobbiszinten megteszi egy mezei tejsavó koncentrátum, nem szükséges mindenféle aminosavas kiegészítés, nem ezen fog múlni semmi, pláne, hogy anyagilag sem vagy eleresztve.
A syntha 6 meg úgy tudom csak 50%-os (ez is csak 68), amellé drága, szóval nem gazdaságos.
A gyik hivatalos terméke jó lesz: [link]
Túró.
Vagy ha mindenáron port akarsz, akkor valami tiszta kazein, a stillmassnak van direkt éjjelije, a Night Micellar: [link]
a gyik másik hivatalos, olcsó, de ajánlott tejsavóprotein terméke tömegnöveléshez: [link]
:)
A Syntha6 50%-os protein tartalmával szerintem jó helyen van az USA-ban. Ott úgy is minden olyan reklámra harapnak a vevők, hogy "350%-os génaktivátor". ;-)
Muscle Pharm Combat
no ez a másik értelmezhetetlen termék. Azt írják, hogy
1 adag = 35g
ebből a protein 24g, szénhidrát 4g
Multi-Level Amino Acid Growth Matrix 33g?!?!?!?!
Ez ha megveszem a dobozt és az egészben van? Esetleg 35g-ból 33g amino? Vagy 24g protein plusz aminok összesen33g? De akkor nincs is benne a 4g szénhiddrát, 1,5g cukor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!