Kkicsii kérdése:
Napi 3 óra mozgás. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy már 2,5 hete diétázom és az eddigi napi mozgásom 2 óra kocogás volt hétköznap, hétvégén pedig sajnos csak 1 órát tudtam+fél óra torna minden másnap.(persze táplálkozás is rendben van mellette napi 5x keveset gyümi,zöldség meg ilyenek) Eddig lement 8 kg, de még hátra van 4-5 kg szeptember 2-ig. És mivel már csak 1,5 hét van suliig így ha hétköznap 3 órát, hétvégén 1 órát kocognék(+minden másnap ugyanúgy maradna a 30-40 perc alakformáló torna) menne 1,5 hét alatt az a "pár kiló" leadása?? Előre is Köszönöm a segítő válaszokat :)) (bunkók, okoskodók légyszíves kerüljetek!:D)
160/54L
2012. aug. 21. 18:23
1/5 anonim válasza:
Nem fog menni, sajnos egy kicsit korábban kellet volna ezt elkezdeni. Szeptember végére tudod csak leadni. Bár elég gyanús ez a 8Kg. Hány kiló voltál, 62? Mennyit eszel? Képet küldhetnél.
2/5 anonim válasza:
Heti 0,5-1 kg leadása az egészséges és a normális ütem, ettől több fogyásnál izomból megy le és nem lesz jó a forma.
3/5 A kérdező kommentje:
hát igazából 65 voltam de előtte letudtam adni 1 hét alatt 3 kilót gyümölcs-kúrával csak hát ugye akkor még csak napi 45-1 óra kocogásom, így ebből tudtam kiindulni a rendes diétára és mozgásra. Az a baj, hogy gyorsan hízok sajnos de gyorsan fogyok is. :) miért kamuznék??-.-" tudod nem ide járok hazudni de m1...már bocsi.. :D anyu is ilyen gyorsan letud fogyni szóval "úgymond" volt honnan örökölnöm. Nekem ez most fontos ezért tettem fel ezt a kérdést... már ha 3 kiló lemegy 1,5 hét alatt az is jó mert akkor 51 kg lennék..szóval legalább mondjátok hogy 3 kilóra van remény. :/:) az akaraterő legalább meg van :P:)
2012. aug. 21. 18:40
4/5 A kérdező kommentje:
ohh és Köszönöm Szépen a gyors válaszokat! :))
2012. aug. 21. 18:42
5/5 anonim válasza:
Figyelj: le lehet adni, csak nincs értelme, mert nem fogsz jobban kinézni, ha leadod a megmaradt izmot is. Löttyedt forma lesz a végén. Inkább lassabb fogyás legyen és ezt nem kötözködésből írom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!