Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mozgás otthon, egyedül? Mit...

Mozgás otthon, egyedül? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A Norbi Kickbox dvd-t választottam itthoni tornához, mert a duci dvd-k már nem is izzasztanak meg. Még 20 kiló fogyás után elégedett leszek magammal.

Mit gondoltok erről a dvd-ről, mik a tapasztalatok? Mozogjak még mellette valamit?

Mostmár egészen belejöttem :)

2009. aug. 27. 16:59
 1/2 anonim válasza:
Hát a Norbi Kickbox dvd-jét úgyan nem ismerem, viszont megvan más lemeze amire lehet tornagyakorlatokat csinálni.Örűlök hogy belejöttél és remélem hogy eléred azt amit szeretnél ,a mozgás az jó és csak annyit tudok mondani, hogy mindent bele és hajrá....F
2009. aug. 28. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Remek.Azt hallottam az a legnehezebb mikor vki egyedül tornázik.Gratulálok hozzá ügyes vagy.Ha úgy érzed már kevés annyi mozgás vagy nem igazán érzed a hatást akkor válts erősebbre
2009. szept. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!