Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kissé husos a csípőm. Hogy...

Kissé husos a csípőm. Hogy tudom otthon, egyedül leadni ezt a kevés felesleget?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró,így már fürdőruhát sem merek felvenni.Na meg mikor kicsit szűkebb(nem nagyon szűk) fölső van rajtam, úgy is látszik.Megjegyzem nem olyan nagy,de pont elég,hogy zavarjon..
2008. júl. 18. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
nálam is ez van: alapvetően normális alakom van,de ez sokx úgy érzem tönkrevágja.én oldalt lábemelgetéseket/lendítést szoktam csinálni(ez combra is jó),guggolásokat(bár ez is inkább comb),ja és a hullahoppkarika állítólag jó(én sajna nem tudom csinálni..)sajnos nekem se nagyon van ötletem h.mik a legjobb gyakorlatok erre a részre...én is kiváncsi vagyok a válaszokra...
2008. júl. 18. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor várjuk együtt:) én sme tudok hullahoppozni..:(
2008. júl. 18. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Heti háromszori torna javasolt.

Válassz ki három napot a héten, amelyiken van két szabad órád. Az első órában otthon tornázz. ( [link] -> itt van egy alakformáló torna) Aztán menj ki a szanadba - biciklizz, ússz, sétálj stb. Egy órát.

Az étrendre figyelj oda. Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus. Kerüld a zsíros ételeket és gyakran méregteleníts.

Sok sikert ;)

2008. júl. 18. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
ezzel elég sok idő nem??
2008. júl. 18. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Én régebben úgy formáltam a hasizmom, hogy minden reggel és minden este 1-1 perc felülést csináltam. Hihetetlen, de nekem bejött...pedig csak 2 perc!

(Bár ezen az oldalon azt olvastam, hogy a felülés szélesíti a csípőt...nem tudom mennyire igaz, nekem nem túl széles a csipőm...)

Hja, ha ezt kezdenéd csinálni, akkor szólok, hogy ébredés után nehezebb, mint lefekvés előtt :)

2008. júl. 18. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Szia csípőre ami nekem bevállt, hogy letérdeltem, majd felváltva hol jobbra, hol balra leültem a lábam mellé. Nem tudom ez így érthető e, először 15-15 oldalanként, majd emeltem az mennyiséget, és egy hónap alatt több cm-t csökkent a csípőm. Sok sikert. Ja és nem ér kézzel segíteni, addig csípőre kell tenni őket.
2008. júl. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!