Szülés után rajtam maradt 3 kilót szeretném leadni, plusz feszessé válni mert lötyög mindenem, futásra gondoltam valaki tud segíteni nekem hogy hogyan, mennyit stb fussak?
testzsír csökkentés (fogyás) táplálkozás kérdése.
ha szénhidrátmentesen eszel, és van fölösleged akkor fogyni fogsz. ha tejféléket, kenyérféléket (vagy rizst, burgonyát stb.) eszel, akkor lehet számolgatni a kalóriákat, bízni a szerencsében, az a helyzet hogy az anyagcseréden, emésztéseden fog múlni mennyire megy le az a pár kiló. tehát inkább alacsony ch bevitel.
edzésnek bármi jó, amit az ízületeid bírnak. 5-10 év futás után nem tudom milyen állapotban lesznek a térdeid, van aki bírja.. csak nem sokan.
kicsi gyerekek mellett játékos edzéseket lehet csinálni, ha valaki segítene qigong gyakorlatokat, taichi-t tanulni, látnád mennyi mindent lehet ezeknek a mozgásoknak a szellemiségében végezni, akár a gyerekekkel való foglalkozást, játékot is.
ezekről tudni kell, hogy egészséges mozgások. sajnos jógázni gyerekekkel nem nagyon lehet, ezért ezt nem is ajánlom. bár ha futni el tudsz menni, talán jógázni is tudnál, vagy callenetics-ezni, pilates-ezni.
Helló Cyan ;)
igen eltűntél H4xor fórumról, de én hiányollak.
Szeva Papa! :)
"Eltűntem", de azért szemmel tartalak benneteket. ;)
Szia!Nagyon fontos,hogy a szénhidrát beviteled csökkentsd.14 óra után már ne egyél pékárut,tésztát,zöldségeket sem.Ezeket délelőtt folyamát fogyasztd ha lehet. Este viszont ehetsz akár húst,tejterméket,csak szénhidrát,köret nélkül.
Ami pedig a testmozgást illeti:Minden nap kellene,de elég akár húsz perc is naponta,amíg apicik alszanak,viszont az legyen intenzív.Én haspréssel kezdek,(25),majd hasonfekvésből törzselmelés(20)aztán lábemelés,mindkét lábat 30-szor,(két emelés közt,ne tedd le a földre,csak közelítsd)aztán 5 fekvőtámasz,majd az egész kör mégegyszer. A kardió edzés mindenképp nagyon hasznos,és fontos a rendszeresség.Sok sikert,és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!