Az igaz, hogy azért van nagyobb hasam ha ülök, mert kevés a hasizmom?
187cm/88 kg nincs is sok felesleg rajtam, ha állok akkor teljesen természetes, viszont ha ülök, akkor egy undorító sörhasféleség keletkezik belőle:D Páran azt mondták nekem hogy ez azért van, mert nincs elég hasizmom, zsír már nincs sok, csak azt a keveset ami van nem tartja meg a hasizom, és ezért lesz ilyen "folyós" ha ülök. Tényleg nincs rajtam sok zsír, ezért érthetetlen ez a jelenség, így viszont igaznak tűnhet amit monddanak, mégis kételkedem.
Szerintetek?
Előre is köszönöm a válasz(okat)!
17/F és szimpatizálok az olyan válaszokkal hogy 'mii b..i vagy hogy ennyire foglalkozol vele??" stb..igenis érdekel, hogy minél jobb legyen a testalkatom, sokat is teszek/tennék érte, ezért tettem fel ezt a kérdést is.
az is fontos, hogy mikből eszek X kalóriát?
Csak mert én kb olyan 2000 kcal ettem naponta, csak nem ilyenekből, hanem szénhidrát meg egyéb ilyen dolgokbol. KEvés fehérje volt közte pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!